17 t/m 25 oktober 2020
Grevelingenweek
Recreatie
woensdag03okt2018

Kom naar de vijfde editie van de Grevelingenweek!

Van 20 t/m 28 oktober is alweer de vijfde editie van de Grevelingenweek! Een week vol activiteiten voor jong en oud om kennis te maken met al het moois dat de Grevelingen in de herfst te bieden heeft. Dit jaar kan er ook onder werktijd genoten worden van het grootste zoutwatermeer van Europa; in de KantoorKaravaan. Kom het zelf beleven en geniet van de zeehonden, flamingo’s, prachtige wieren en trekvogels. De week duurt tot en met zondag 28 oktober.

Er is voor ieder wat wils. Op zondag 21 oktober is het weer Roze Zondag. Die dag staan de flamingo’s in de Grevelingen in de spotlights. Maandag 22 oktober ontdek je met IVN de wieren op de slikken van Flakkee, het gebied dat speciaal voor de Grevelingenweek nog een keertje open is. Bij Landal Port Greve zijn er elke dag Scharrelkidsactiviteiten. Of wat dacht je van een Eilandexpeditie naar Veermansplaat, meedoen met de haaientandenspeurtocht met Staatsbosbeheer? Na afloop eet je je buik vol bij een van de gastheren van de Grevelingen die een speciaal Grevelingenmenu aanbieden. Kijk voor het hele programma op www.grevelingenweek.nl.

De Grevelingenweek is een initiatief van IVN Natuureducatie samen met Staatsbosbeheer, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland, NME-centrum Schouwen-Duiveland en verschillende recreatieondernemers rondom de Grevelingen.