20 t/m 26 juni 2022
Grevelingenweek 2022
Recreatie
maandag01okt2018

KantoorKaravaan

Flexwerken met het uitzicht van de Boswachter van de Grevelingen

Je kantoor een dagje laten voor wat het is en flexwerken met het uitzicht van de boswachter midden in de Zeeuwse natuur? Van 20 t/m 28 oktober heb je die unieke kans dankzij de KantoorKaravaan! Je bent midden in de natuur, maar hebt tegelijk wel alle faciliteiten bij de hand voor een vergadering, brainstorm of om lekker geconcentreerd te werken. De units - omgebouwde vintage caravans - van de KantoorKaravaan zien er niet alleen kek uit, maar zijn ook voorzien van zonnepanelen, van WiFi, en uiteraard ontbreekt een koffie-apparaat niet.

Reserveren

Proberen? Het kan tijdens de Grevelingenweek, want dan staat de KantoorKaravaan 'vergader-unit' een week lang op een unieke locatie van Staatsbosbeheer met uitzicht over het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa. Het zoute water is er helderder dan waar ook in Nederland Zowel planten die van zoet en planten die van zout houden vind je voor de deur van je off the grid kantoor. Ganzen en dwergsterns vliegen voorbij  Wellicht brengen ook de zeehond en de zeearend een werkbezoek.

U werkt in een vintage kantoor met 6 werkplekken in de Zeeuwse Natuur, inclusief water thee/koffie, elektriciteit en WiFi.

Deze week stelt IVN en Staatsbosbeheer dit toffe vintage kantoor gratis beschikbaar! Graag vooraf reserveren door het aanmeldformulier in te vullen via de knop 'reserveren' hierboven. 

Meer informatie: www.kantoorkaravaan.nl of Wendy Janse 06-19295689