20 t/m 26 juni 2022
Grevelingenweek 2022
Overig
Vanaf
zaterdag17okt202009:00

Workshop zwerfdichten

On- & offline ‘Zwerfdichten rond De Grevelingen’

Ter gelegenheid van de Grevelingenweek kun je de hele maand oktober Onbekommerd Zwerfdichten rondom het Grevelingenmeer! ‘Zwerfdichten’ betekent: erop uit trekken met niets anders dan een leeg hoofd en pen en papier. We laten ons inspireren door alles wat de Grevelingen te bieden heeft: bebouwing en natuur, planten en dieren, land en water…details en vergezichten!

Om de woorden te laten stromen zijn er eenvoudige schrijfopdrachten die richting geven en leiden naar diverse tekst- en dichtvormen. Alles kan hierbij een rol spelen: wat is er te zien, te horen? Welke herinneringen komen boven? Welke associaties? Zelfs zonder enige schrijfervaring ga je naar huis met nieuwe inspiratie en zelfgeschreven gedichten die je raken.

Je kunt zowel on- als offline deelnemen; handig voor wie niet in de buurt is! De online workshop is de hele maand oktober beschikbaar. Je krijgt de schrijfopdrachten per mail opgestuurd, samen met inspirerend beeld- en ander archiefmateriaal. Een mooi manier om kennis te maken met De Grevelingen!

De live workshops vinden plaats op dinsdagochtend 13 oktober en maandagavond 26 oktober. Bij goed weer gaan we natuurlijk naar buiten om het gebied aan den lijve te ervaren. De locatie wordt kort van tevoren bekend gemaakt. Bij slecht weer schrijven we warm en gezellig in Studio Onbekommerd in Dreischor.

Tijdens het zwerfdichten schrijven we echt voor onszelf: voorlezen is zeker niet verplicht, maar mag altijd. De workshop is ook heel geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8 (korting t/m 12 jaar). Info & aamelding: www.studioonbekommerd.nl of 06-23863388

Algemene informatie

zaterdag 17 oktober 2020 - 09:00 tot zaterdag 31 oktober 2020 - 17:00
Locatie: 
Studio Onbekommerd
Zuidstraat 2
4315 AP Dreischor
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image