Maak je gouden weken groen!

Wil jij vaker naar buiten met je klas? Begin het nieuwe schooljaar goed en doe het gewoon! Meld je hieronder aan en ontvang direct vijf gratis buitenlessen voor de eerste weken van het schooljaar. Kennismaken en leren samenwerken kan ook in de frisse buitenlucht! Maak je gouden weken groen. 

Een buitenles voor de eerste keer kan best spannend zijn, want hoe houd je orde op het plein en zorg je dat leerlingen niet afgeleid zijn? Je ontvangt naast de vijf lessen ook wat tips van ons om de les soepel te beginnen en te laten verlopen.

Training buitenles voor leerkrachten uit Zuid-Holland en Zeeland

Geef je nog niet of incidenteel buitenles en wil je hier samen met collega’s graag meer over leren? IVN geeft in Zuid-Holland en Zeeland ook buitenlestrainingen voor het hele onderwijsteam. In de Buitenlestraining krijg je  praktische handvatten en inspiratie om buiten aan de slag te gaan met taal-, reken-, spelling-, zaakvak- of creatieve doelen. Ook is er aandacht voor de organisatie en didactiek van buiten lesgeven. Meer informatie over buitenlestrainingen in Zuid-Holland en Zeeland vind je hier.

IVN verwerkt je gegevens in het kader van Kind & Natuur: Groene Revolutie Schoolpleinen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.