Gastheer van het Landschap
Recreatie
Vanaf
dinsdag16apr201913:00

Verdiepingsmodule Waterdunen

IVN organiseert in 2019 de verdiepingsmodule Waterdunen voor horeca- en recreatieondernemers, verhuurders van verblijfsaccommodatie(s) of ondernemers binnen het agro toerisme in en rondom natuur- en recreatiegebied Waterdunen. Na deelname aan deze verdiepingsmodule kunt u onderscheidend inspelen op de behoefte van uw gast.

De verdiepingsmodule is vol. Je kunt niet meer aanmelden.

Verdiepingsmodule Natuur-en recreatiegbied Waterdunen

In twee middagen leert u meer over de unieke flora en fauna, de recreatiemogelijkheden (en onmogelijkheden), de korte geschiedenis en het toekomstbeeld van dit prachtige gebied. De module wordt aangevuld met excursies door ­terreinbeheerder Het Zeeuwse Landschap.

U gaat zelf het gebied beleven, en kunt deze ervaring delen met uw gasten. Met deze informatie biedt u uw gasten een extra service, die hun verblijf én het gebied aantrekkelijker maakt. U kunt u onderscheiden van anderen, u speelt in op de behoefte van de gast, u bouwt mee aan een positief imago van Natuur- en recreatiegebeid Waterdunen en stimuleert het draagvlak voor behoud van het landschap bij toeristen en mensen uit de omgeving.

Praktische gegevens

  • Data: dinsdag 16 april en dinsdag 1 oktober 2019
  • Tijd: 13.00-17.00 uur
  • Locatie: 
    • 16 april: Kustlaboratorium Waterdunen
    • 1 oktober: nog nader te bepalen
  • Bijdrage    € 25,- per persoon

Foto © Provincie Zeeland

Algemene informatie

dinsdag 16 april 2019 - 13:00 tot dinsdag 1 oktober 2019 - 17:00
Locatie: 
Natuur- en recreatiegebied Waterdunen
Nederland
Contactpersoon: