Gastheer van het Landschap
Natuur
dinsdag12mei2020

Jouw gasten willen een sterk verhaal

We leven in een tijd waarin mensen op zoek zijn naar betekenis. Zomaar een leuk tijdverdrijf in de natuur of op het water is niet meer afdoende voor veel bezoekers en gasten. Mensen willen graag een bijzondere belevenis ervaren die ze zich kunnen blijven herinneren. Als ondernemer kun jij je onderscheiden als je een oprecht, waarachtig en inspirerend verhaal vertelt of laat beleven.

De workshop storytelling

In deze online training leert Wim Ruis je meer over storytelling, hoe je het unieke verhaal van jouw onderneming in relatie tot de omgeving kunt ontdekken en kan doorvertellen aan jouw gasten. Wim is projectleider bij IVN Natuureducatie en opgeleid als Chief storyteller bij de Storytelling Academy. Wim heeft uitgebreide ervaring met het werken met storytelling voor verschillende doelgroepen.

Door storytelling in te zetten kun je jouw gasten een memorabele belevenis bieden. Immers, jouw gast is de held van het verhaal. Je gasten willen het gebied beleven en jij gaat ze als gastheer daarbij helpen. Deze landelijke workshop wordt aangeboden aan de gastheren van IVN. Bij interesse worden deze workshops ook op maat aangeboden in de diverse Gastheer netwerken.

Wanneer?

Datum: 27 mei, van 9.30 – 11.30 uur.
Kosten 25 euro.
Min. 15 en Max. 30 deelnemers.

Deelnemers ontvangen na aanmelding per e-mail de inloggegevens voor de training.

Meld je hier aan