Gastheer van het Landschap
Recreatie
woensdag26sep2018

50 dingen die je voor je 12e op de Veluwe moet doen

Op de Veluwe valt er van alles te beleven! Samen met onder andere het lokale netwerk van gastheren en gastvrouwen op de Veluwe, heeft IVN Gelderland het boek ’50 dingen die je voor je 12e  op de Veluwe moet doen’ ontwikkeld.

Zoals de titel doet vermoeden, staan in het boek 50 dingen die elk kind voor z’n 12e op de Veluwe gedaan moet hebben. Zoals van een stuifzandberg rollen, ruiken aan de bloeiende heidevelden, ’s nachts naar de sterren kijken en meer. 

Het boek staat boordevol leuke opdrachten,50 dingen op de veluwetips en weetjes om de Veluwe te leren kennen. Sommige dingen in het boek kunnen kinderen alleen doen of met vriendjes en vriendinnetjes. Andere dingen kunnen ze met hun (groot)ouders of verzorgers doen. Want zeg nou zelf… van een stuifzandberg rollen is ook voor volwassenen hartstikke leuk!

Benieuwd naar andere tips, weetjes en opdrachten om de Veluwe te leren kennen? Bestel het boekje, in de webwinkel met kortingscode IVN-50-Veluwe, voor slechts €7,50 i.p.v. €9,50. 

Ook een 50 dingen boek ontwikkelen?

Heb je ook interesse om samen met partners een 50 dingen boek te ontwikkelen voor jouw gebied, regio of gemeente? Neem dan contact op met de IVN projectleider binnen jouw regio.