Meld je aan voor het ondernemerspanel

Vanuit het programma Gastheer van het Landschap helpen wij jullie graag de bijzondere verhalen over jullie landschap te ontdekken en over te brengen op jullie gasten. Om vanuit het programma in te kunnen spelen op jullie behoeften, gaan we graag met jullie in gesprek.

Samen denken we na over nieuwe producten, verdiepingsmodules, en andere elementen van het programma. Daarom hebben we begin dit jaar een met een aantal enthousiaste en actieve gastheren een ondernemerspanel in het leven geroepen. We willen dit panel graag uitbreiden. Dus ben jij een actieve gastheer die het leuk vindt om met ons mee te denken? Meld je dan aan voor ons ondernemerspanel.

Wat levert deelname aan het ondernemerspanel je op?

Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van (nieuwe) producten, modules en programma’s die aansluiten bij jullie wensen en waarmee jullie je kunnen onderscheiden op de markt en die inspelen op de behoeftes van de recreant.

Daarnaast biedt het je de mogelijkheid in contact te komen met ondernemers uit andere delen van Nederland. En als de coronamaatregelen het weer toelaten, een kijkje te nemen bij elkaar in de keuken.

Meld je aan