Cursus Gastheer en Ambassadeur van Landschapspark Drongengoed

Het Landschapspark Drongengoed bouwt aan een unieke toeristisch-recreatieve bestemming binnen de toeristische regio Meetjesland. Het is een prachtig gebied met hoge landschappelijke kwaliteiten waar iedereen heerlijk kan ontspannen in een groen en relaxte omgeving. Waar recreanten, toeristen, maar ook inwoners nog dagelijks worden verrast door de unieke omgeving.

Landschapspark Drongengoed zoekt ondernemers die een gastheer willen zijn voor het gebied en zoekt inwoners die als ambassadeurs de pracht van Drongengoed willen helpen uitdragen. 

Toerisme Oost-Vlaanderen organiseert samen met IVN Natuureducatie een opleidingstraject ‘Gastheer van Landschapspark Drongengoed’ voor toeristische ondernemers in de gemeenten van het Landschapspark (Aalter, Beernem, Eeklo, Knesselare, Maldegem, Waarschoot en Zomergem). Daarnaast kunnen ook inwoners en andere enthousiastelingen uit de zeven gemeenten een opleiding ‘Ambassadeur van Landschapspark Drongengoed’ volgen.

Meer informatie over de cursus Gastheer van Landschapspark Drongengoed.

Meer informatie over de cursus Ambassadeur van Landschapspark Drongengoed. 

Deze opleidingen worden verzorgd in het kader van een Europees Leaderproject en in opdracht van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Logo's Drongengoed