Beleefweken

De Beleefweek, een week waarin een heel netwerk van IVN Gastheren binnen één gebied samenwerkt om gasten en bezoekers een week lang het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers.  

Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

20 t/m 28 oktober 
Op zaterdag 20 oktober gaat de eerste editie van Nationale park Utrechtse Heuvelrugde Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug van start. Mede dankzij de inzet van de diverse partners belooft het een onvergetelijke week te worden! Een week vol verrassende activiteiten waarin we jong en oud op een actieve manier laten kennis maken met de rijke historie van de Utrechtse Heuvelrug.

Meer informatie

 

Grevelingenweek

20 t/m 28 oktober 
Samen met een IVN-natuurgids op zoek naar eetbare Grevelingenpaddenstoelen, met Staatsbosbeheer op excursie naar de Veermansplaat of een kopje koffie met streekgebak bij een Grevelingengastheer: er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek. Zelfs de flamingo’s kijken alweer uit naar hun roze zondag! Samen zorgen we ook dit jaar voor een geweldige Grevelingenweek! 

Meer informatie

Meer weten over het programma Gastheer van het Landschap en of de Beleefweken? Neem contact op met één van onze projectleiders bij jou in de buurt.