Gastheer van het Landschap
Recreatie
Vanaf
donderdag11okt201813:00

Word Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Op 11 oktober start een nieuwe Gastheercursus van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Natuur speelt een belangrijke rol bij de keuze van een vakantiebestemming of een dagtrip. Als ondernemer ben je een gastheer voor jouw omgeving. Op 11 oktober start een nieuwe Gastheercursus van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug waarin je in vier middagen als geen ander leert de mooiste plekjes in het Nationaal Park te vinden. Maak gebruik van deze kans om de ervaring van je gasten te verrijken terwijl je bijdraagt aan de waardering van het bijzondere landschap.

Wat levert de cursus Gastheerschap op?

In de vier bijeenkomsten krijg je specifieke gebiedsinformatie en leer je meer over het ontstaan van de Heuvelrug, de diverse natuurgebieden in het Nationaal Park en de rijkdom aan historie en de typische flora en fauna van het gebied. Samen met de andere deelnemers van het programma bouw je aan een duurzaam recreatienetwerk van ondernemers die gezamenlijk de kwaliteiten van het gebied uitdragen. In samenwerking ontwikkel je activiteiten en natuurbelevingsconcepten waarmee je je gasten enthousiasmeert voor natuur en waarmee je hen een optimale beleving kunt bieden. Een extra service, dat jouw bedrijf én de regio Utrechtse Heuvelrug  aantrekkelijker maakt. Je zult tijdens de bijeenkomsten verrast worden door de bijzonderheden van het landschap van je eigen omgeving!

Cursusdata

De cursus bestaat uit vier donderdagmiddagen van 13.00 tot 17.00 uur op verschillende mooie locaties in het Nationaal Park.

  • 11 oktober
  • 1 november
  • 15 november
  • 29 november

Kosten

De kosten bedragen € 250,- voor 4 bijeenkomsten (inclusief lesmateriaal, vier dagdelen cursus, koffie/thee tijdens cursus en afsluitend certificaat en gevelbordje) en een terugkombijeenkomst in 2019.

Er kunnen maximaal 25 mensen meedoen aan de cursus. Reageer dus snel als je interesse hebt!
Bij meerdere deelnemers vanuit één organisatie ontvang je 50 euro korting per extra deelnemend persoon. ).

Aanmelden

Ben je nog geen gastheer of heb je collega's die deze cursus ook willen volgen? Meld je hier aan.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de cursus Gastheerschap van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en wil je meer informatie? Neem dan contact op met projectleider Wietske Fousert van IVN Utrecht via w.m.fousert@ivn.nl of 06-50271737. Neem ook eens een kijkje op www.gastheervanhetlandschap.nl

Algemene informatie

donderdag 11 oktober 2018 - 13:00 tot donderdag 29 november 2018 - 17:00
Locatie: 
Utrechtse Heuvelrug Doorn
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image