Gastheer van het Landschap
Recreatie
Vanaf
zaterdag17okt202010:00

Beleefweken in de Herfstvakantie

Van 17 tot en met 25 oktober zullen de IVN Gastheren en vrouwen  weer verschillende activiteiten en beleefweken organiseren.  Mogelijk zullen deze in een andere vorm plaatsvinden door de Corona maatregelen.

Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober 2020. Vier de herfstvakantie buiten en ervaar wat Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zo uniek maakt. Het kan in de herfstvakantie tijdens de Beleefweek van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober 2020. Een week vol activiteiten waarin de bijzondere natuur en het erfgoed van de Utrechtse Heuvelrug centraal staan. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten:

Kijk hier voor alle activiteiten

Oerfestival de Maashorst

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober 2020. Deze herfstvakantie barst het oergebied in de Maashorst in Brabant weer los met activiteiten vol cultuurhistorie, natuur en food. Dit jaar, gezien de omstandigheden wel in een andere vorm dan we gewend zijn natuurlijk. Daarbij stellen we de ruimte voor de natuur én voor elkaar centraal.

Meer info

Grevelingenweek

Voel de wind door je haren, het najaarszonnetje op je gezicht en laat je longen vullen met de zilte lucht. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020 organiseren Staatsbosbeheer en IVN Natuureducatie de 8e editie van de Grevelingenweek. Dit jaar nemen we de bezoekers, naast een weekprogramma van coronaproof belevingsactiviteiten in het veld, ook élke dag online mee naar de unieke Grevelingen. Ga op herfstexcursie met een IVN-gids, leer meer over Flamingo’s op Roze Zondag, ga krabbetjes vangen via Landal of boek een rondvaart met rederij Denick met een boswachter van Staatsbosbeheer aan boord. En dit jaar dus elke dag een uniek online kijkje in dit grootste zoutwatermeer van Europa dat Zeeland en Zuid-Holland verbindt.

Meer info

IVN Beleefweken

De Beleefweek, is een week waarin een heel netwerk van IVN Gastheren en vrouwen binnen één gebied samenwerkt om gasten en bezoekers een week lang het gebied te laten beleven. Een onvergetelijk evenement voor bezoekers, omwonenden en ondernemers.

Algemene informatie

zaterdag 17 oktober 2020 - 10:00 tot zondag 25 oktober 2020 - 17:00