Gastheer van het Landschap
Recreatie
Vanaf
donderdag28mrt201913:00

Cursus Gastheer Grenspark Groot-Saeftinghe

Draag jij als ondernemer Grenspark Groot-Saeftinghe een warm hart toe? Ben je trots op jouw Grenspark? Wil je je onderscheiden naar jouw gasten door jouw kennis te vergroten en jouw gasten te betrekken bij de natuur, het landschap en/of de cultuurhistorie in het gebied waarin je werkzaam bent? Schrijf je dan nu in voor de cursus Gastheer van het Landschap Grenspark Groot-Saeftinghe! 

Onderscheidend ondernemen

Natuur en landschap spelen een steeds  belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming of een dagje uit. Grenspark Groot-­Saeftinghe is een gebied met veel cultuur, historie en natuur. Als gastheer kan je onderscheidend inspelen op de behoefte van jouw gast.

IVN organiseert dit voorjaar voor de tweede keer de cursus ‘Gastheer van het Landschap Grenspark Groot­-Saeftinghe'.

Voor wie?

De cursus Gastheer van het Landschap Grenspark Groot-Saeftinghe is geschikt voor geïnteresseerde ondernemers die het Grenspark een warm hart toedragen of zich betrokken voelen bij toerisme en recreatie in het gebied, zoals:

 • verblijfsaccommodaties, hotels, campings, vakantiewoningen of B&B’s. 
 • horecagelegenheden, restaurants, café’s, theetuinen.
 • agrotoerisme, producenten van lokale streek- en hoeveproducten.
 • professionele gidsen, (toeristische) informatiepunten.

Wat bieden we jou? 

Een opleidingstraject van vier middagen, tussen eind maart en half mei 2019, waarin je wordt opgeleid tot ‘Gastheer van het Landschap’, uitgevoerd door IVN Natuureducatie in opdracht van de Provincie Zeeland en EGTS Linieland van Waas en Hulst. 

Na deelname is jouw enthousiasme nog groter, jouw kennis verbreed én ontvang je een officiële certificering. Gastheren maken deel uit van een groot netwerk van 2500 gastheren in Nederland en België en genieten van korting in de webshop van IVN.

Locatie en cursusdata

De vier cursusmiddagen vinden steeds op een andere plek in het gebied plaats. Deelnemers worden hierover persoonlijk geinformeerd. 

De cursusdata zijn in overleg met partners bepaald. Er is rekening gehouden met de vakantieperioden. 

 • Cursusdag 1: donderdag 28 maart 2019 van 12.30-17.00uur
 • Cursusdag 2: donderdag 4 april 2019 van 09.00-14.00uur (incl. lunch)
 • Cursusdag 3: donderdag  9 mei 2019 van 12.30-17.00uur
 • Cursusdag 4: donderdag16 mei 2019 van 12.30-17.00uur

  Geen eigen bijdrage

  Deelname aan de cursus Gastheer van het Landschap Grenspark Groot-Saeftinghe is gratis. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan de cursus. Om gastheer te worden dient u tenminste drie van de vier bijeenkomsten aanwezig te zijn.

   Inschrijven voor de cursus

   Schrijf u direct in voor de cursus: klik hier

   Aanmelden

   Meer informatie

   Lees meer over het programma op deze website en bekijk het korte filmpje van ondernemers die al eerder deelnamen aan het programma ‘Gastheer van het Landschap’. 

    

   IVN verwerkt je gegevens in het kader van de cursus Gastheer van het Landschap Grenspark Groot-Saeftinghe. De gegevens worden door IVN en haar partners gerelateerd aan deze cursus, uitsluitend gebruikt in het kader van de cursus Gastheer van het Landschap Grenspark Groot-Saeftinghe en om je te informeren over onze dienstverlening.  Meer weten? Raadpleeg ons  Privacy- en cookiestatement.

   Algemene informatie

   donderdag 28 maart 2019 - 13:00
   Contactpersoon: