Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
zondag24jun201814:00

Leren over klimaatadaptatie op de fiets

Houd je van fietsen in het groen? En lijkt het je leuk om af en toe af te stappen en iets te weten te komen over hoe deze initiatieven bijdragen aan klimaatadaptatie? Op 24 juni organiseert Groen Dichterbij Teylingen een inspirerende fietstocht langs een aantal groene initiatieven in Teylingen.

Aanmelden

Michelle de Roo, van huis uit landschapsontwerper, zal ons op deze fietstocht vergezellen. Michelle heeft kennis van klimaatbestendigheid en de waarde van groene bewonersinitiatieven en ze deelt graag vanaf het zadel haar kennis en ervaringen. Ze fietst ook mee voor adviezen en tips op aanvraag. Ben je nieuwsgierig naar welke groene buurtinitiatieven er in Teylingen allemaal zijn en/of heb je zelf vragen over hoe jouw eigen vergroeningsacties bij kunnen dragen aan het klimaat? Schrijf je dan in voor deze fietstocht! Na het fietsen sluiten we af met een groene netwerkborrel op Lusthof (onder voorbehoud).

Praktische details:

  • Datum: zondag 24 juni
  • Tijd: 14.00 – 16.00 (fietstocht), aansluiten borrel tot +/- 17.00 u.
  • Vertrekpunt: volgt z.s.m
  • Kosten: gratis

* Bij de verwachting van zeer slecht weer gaat de activiteit niet door. Je ontvangt hierover uiterlijk 24 uur van te voren bericht

Logo gemeente Teylingen Groen Dichterbij Teylingen is een programma van IVN en Gemeente Teylingen, mede gefinancierd door Provincie Zuid-Holland.

 

Algemene informatie

zondag 24 juni 2018 - 14:00 tot 17:00
Contactpersoon: