FAQ - Praktisch

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij of is het nog niet duidelijk? Mail dan jouw vraag naar 60jaar@ivn.nl en dan helpen wij jou verder!

Bereikbaarheid: Hoe kom ik op het terrein?

OV: Met de trein ga je tot station Baarn. Vanaf daar rijden gedurende de hele dag gratis pendelbussen.

Auto: met de auto kun je direct tot de locatie rijden en daar gratis parkeren.

Fiets: Er zijn op station Baarn maar een beperkt aantal OV fietsen beschikbaar (30 stuks) wil je het laatste stuk van je reis graag fietsen, stap dan uit in Hilversum, waar meer OV fietsen beschikbaar zijn.

Hoe wordt ik geïnformeerd indien het festival niet doorgaat?

Bij het aanschaffen van je kaartje geef je een e-mailadres op, hierop ontvang je jouw ticket(s). Op dit mailadres ontvang je van ons bericht indien het festival wordt afgelast. Heb je twee werkdagen na betalen nog geen tickets ontvangen via de mail, check dan de spambox of stuur een mailtje naar IVN webwinkel: winkel@ivn.nl

Hoe kan ik betalen op het festival?

Op het festival is het mogelijk om extra consumptiemuntjes aan te schaffen. Deze kun je kopen bij de festivalentree.  Inbegrepen in de festivalkaartjes zijn drie drankconsumptiemuntjes (thee, koffie en tijdens de lunch sap) en een lekkere vegetarisch-biologische lunch.

Alle activiteiten die we aanbieden tijdens het festival zijn gratis. Het is niet mogelijk om ter plekke de BBQ tickets te kopen. Deze bestel je vooraf via de IVN winkel

Kan ik bij de kraampjes pinnen of contant betalen?

Bij de inspiratiekraampjes kun je zowel pinnen als contact betalen.

Is er een pinautomaat op het festivalterrein?

Nee, er is geen pinautomaat op het festivalterrein aanwezig.

Krijg ik eten en drinken tijdens het festival?

Gedurende de hele dag zijn thee en koffie verkrijgbaar. Iedereen met een festivalkaartje kan gedurende de dag gratis gebruik maken van thee en koffie (drie consumpties inbegrepen in de kaartjesprijs). De aanschaf van een festivalkaartje houdt ook een heerlijke biologische lunch in. Er is keuze uit verschillende vegetarische en veganistische opties.

Kan ik eten en drinken kopen op het festival?

Je kunt extra consumptiemuntjes kopen voor thee en koffie (drie consumpties zijn gedurende de hele dag gratis) De consuptiemuntjes kun je ook gebruiken voor extra drankjes bv tijdens de borrel.

Mag ik zelf eten of drinken meenemen?

Ja dat mag, als je dit eten en drinken in de buitenruimtes consumeert. Het hoeft niet, er is een uitgebreide lunch en we bieden een BBQ aan vanaf 17 uur als je langer op het festival wilt blijven.