Extra herfstaanbod

Naast de uitdagingen van de #2uurnatuur Challenge bieden VGZ en IVN je graag nog een aantal extra’s deze herfst:

Exclusieve wandelpodcast ‘Beleef de herfst’ 

In samenwerking met audiocollectief SCHIK, bekend van de alom bejubelde podcast ‘Bob’ en de podcast ‘Laura H’ over het kalifaatmeisje uit Zoetermeer, ontwikkelden we een unieke herfstpodcast. SCHIK maakt audioverhalen voor thuis en op locatie. Ze zoeken naar de grens tussen verhaal en ervaring, de grens tussen radio en theater. Een echte beleving dus!

Met deze herfst podcast leer je al wandelend interessante dingen over dit prachtige seizoen. Ook word je gestimuleerd je zintuigen actief te gebruiken. Je kan deze podcast eenvoudig beluisteren via Spotify.

Luister de podcast

Gratis paddenstoelen zoekkaart

Ontdek de meest bekende helden van de herfst met deze paddenstoelenzoekkaart. Download hem direct.

Download de paddenstoelenzoekkaart

Route-app met de mooiste routes in Nederland 

Met de IVN Routes app heb je altijd ruim 280 wandelingen en fietsroutes én een digitale natuurgids op zak. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen. Download de app nu gratis voor Android en iPhone.

Download de app

10% korting op alle producten in de IVN webwinkel

Ga naar de webwinkel van IVN Natuureducatie voor handige zoekkaarten, natuurboeken en materialen om de natuur te ontdekken. Gebruik kortingscode VGZ#2UURNATUUR en je krijgt 10% korting op je aankopen.

Ga naar de webwinkel