Duurzaamheid
Vanaf
vrijdag29mrt201919:00

Duurzaamheids(maak)weekend 2019

Aan de slag voor een betere wereld

Het duurzaamheidsweekend van 2019 komt eraan! Een heel weekend lang komen we met allemaal IVN'ers die duurzaamheid een warm hart toedragen samen. Dit keer niet alleen om met elkaar te praten en nieuwe dingen te leren, maar ook om aan de slag te gaan. Om precies te zijn met een duurzame verjaardagskalender, vol met tips om duurzaamheid vorm te geven binnen IVN, persoonlijke duurzame uitdagingen en schitterende natuurfoto's. Het belooft een leuk en leerzaam weekend te worden. Opgeven kan via deze link: https://www.ivn.nl/opgeven-duurzaamheidsweekend2019. Er zijn maar 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

natuur

Programma

Een globaal programma (onder voorbehoud, we zijn nog bezig met de voorbereidingen):

Vrijdag 29
Vanaf 19.00. Inloop met soep en kennismaken met elkaar. Welkomssessie van Eveline Kantor, deelnemer Nationale DenkTank 2018 en studente Industrial Ecology, over circulariteit in natuur en duurzaamheid.

Zaterdag 30
We beginnen de dag met een werksessie. Daarna volgt een wandelende lezing door Li An Phoa van Drinkable Rivers en een tweede werksessie. Het avondprogramma is optioneel in deelname met keuze uit een Loesje-workshop en de film Down To Earth.

Zondag 31
We beginnen de dag met een inhoudelijke sessie over bodem door Marc Siepman. Daarna volgt nog 1 werksessie en ronden we het weekend af. Rond 14.30 is het vertrek.

 

Fotowedstrijd duurzaamheidskalender

Heb jij een passie voor natuurfotografie en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maak kans op één van de 12 plekken om jouw natuurfoto in de nieuwe jaarkalender van IVN te plaatsen. Je kunt alle informatie over de selectiecriteria hier nalezen.

Algemene informatie

vrijdag 29 maart 2019 - 19:00 tot zondag 31 maart 2019 - 14:30
Locatie: 
Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 'Loo Oldebroek
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten voor deelname zijn €70,-
Hiervoor krijg je een verblijf, maaltijden en een interessant programma.

Contactpersoon: 
Google Maps image