Natuur en duurzaamheid
Duurzaamheid
vrijdag22feb2019

Voorverkoop IVN kalender "een duurzaam jaar'' gestart

De IVN kalender "een duurzaam jaar" is een unieke kans om natuur & en duurzaamheid bij je in huis te halen en bovendien ook nog eens aan de slag te gaan voor een betere, groenere en duurzamere wereld. Zie jij het wel zitten om deze schitterende kalender in huis te hebben?IVN kalender
De kalender zit vol met mooie foto's, achtergrondinformatie en duurzame uitdagingen die ervoor zorgen dat duurzaamheid in jouw dagelijks leven handen en voeten krijgt. De kalender nodigt je uit elke maand met de ecologische voetafdruk aan de slag te gaan. Thuis, binnen IVN of met het grotere publiek. Iedere maand staat een thema centraal dat de maken heeft met natuur & duurzaamheid: denk aan bijvoorbeeld: klimaatverandering, vergroening, mobiliteit, waterkwaliteit, consumptie of energiegebruik.

IVN kalender voorkant

En omdat je er nu al enthousiast over bent, kun je hem tot één week na Duurzame Dinsdag (10 september 2019) bestellen met vroegboekkorting.

De kalender is nu maar €7,50 per stuk. (excl. verzendkosten).
Wil je meer bestellen? Dan krijg je nog eens extra korting.
Vanaf 5 stuks of meer kost de kalender maar €7,25 per stuk.
Bestel je meer dan 10 exemplaren (bv als relatie of kerstcadeau) dan kunnen we je de kalender voor €6,95 per stuk aanbieden.

Na 10 september kost de kalender 9,95 in de losse verkoop.

Na bestelling  van de kalender ontvang je een factuur per mail. De kalender wordt vanaf medio augustus verzonden en kan gedurende de rest van het jaar worden besteld. Bestellen is mogelijk via de IVN webshop.

IVN kalender achterkant