Ga zelf aan de slag met duurzaamheid

Wil jij ook een steentje bijdragen om onze samenleving duurzamer maken? Mooi! Dan ben je onderdeel van een beweging van allemaal mensen die duurzaamheid belangrijk vinden.

Bij IVN kun je meedoen aan verschillende duurzame initiatieven. Waar ben je naar op zoek?

Ik wil zelf verduurzamen en/of leren over duurzaamheid

De IVN Duurzaamheidskalender is op dit moment uitverkocht. We werken aan een herdruk van de kalender. De kalender gaat meerdere jaren mee en is vanaf maart weer beschikbaar. Een duurzaam jaar biedt je elke maand achtergrondinformatie en uitdagingen om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Duurzamer leven doe je niet alleen: hoe meer mensen meedoen, hoe meer effect! In de community Samen Duurzaam op Ons IVN inspireren en helpen we elkaar om met duurzame thema's aan de slag te gaan. 

  • Ben je wel lid van IVN maar heb je nog geen account voor Ons IVN? Die kun je hier aanvragen.
  • Ben je geen lid van IVN maar wil je wel graag in de groep? Stuur dan een e-mail naar a.salomon@ivn.nl en wij voegen je toe!
  • Wil je een mail ontvangen zodra de kalender weer beschikbaar is? Laat het ons weten via de mail. a.salomon@ivn.nl

 
Ik wil iets concreets en kortlopends doen 

Word tech-buddy van de online klimaatcursus. Je krijgt een korte training om de online klimaatcursussen via zoom goed te kunnen  faciliteren. Je zorgt tijdens de online cursus voor de technische puntjes op de i. Je bent ongeveer 25 uur bezig per cursusreeks en je werkt altijd met een andere vrijwilligers samen. Je werkt op woensdag of donderdag avond (18-21 uur). Hier tegenover staat een vrijwilligersvergoeding van 125 Euro per cursusreeks.