Duurzaamheidseducatie

Onze ecologische voetafdruk is te groot: we leven alsof we drie aardes hebben. We hebben er alleen maar één, laten we daarnaar handelen!
Door duurzamer te leven verkleinen we onze voetafdruk en beschermen we de natuur. Hoe doe je dat eigenlijk – duurzaam leven? Waar begin je? Duurzaam (leren) leven kan hartstikke leuk zijn, vooral als we het samen doen!  

Klimaateducatie met impact

De IVN klimaatcursus biedt kennis en handvatten rondom het thema klimaatverandering. Wil je meer weten over klimaateducatie met impact? 

Samen Duurzaam 

In de online community Samen Duurzaam bieden we  IVN klimaatcursisten en  andere belangstellenden binnen en buiten IVN een interactief  platvorm met  informatie, tips en challenges om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Wil je ook deel uit maken van deze online community?  Meld je hier aan. 

Een duurzaam jaar

Informatie en challenges om stappen te zetten richting een  duurzaam wonen en werken vind je ook in de IVN-kalender ‘Een duurzaam jaar’. Elke maand heeft een ander thema: duurzame energie, kleding, biodiversiteit en nog veel meer. Op dit moment is de kalender uitverkocht. We zijn bezig met een herdruk. De kalender is vanaf februari 2021 weer verkrijgbaar.