Bestellen IVN Duurzaamheidskalender

De IVN kalender "een duurzaam jaar" is een unieke kans om natuur & en duurzaamheid bij je in huis te halen en bovendien ook nog eens aan de slag te gaan voor een betere, groenere en duurzamere wereld. Zie jij het wel zitten om deze schitterende kalender in huis te hebben? Via deze link kun je de kalender bestellen.

ivn kalender De kalender zit vol met mooie foto's, achtergrondinformatie en duurzame uitdagingen die ervoor zorgen dat duurzaamheid in jouw dagelijks leven handen en voeten krijgt. De kalender nodigt je uit elke maand met de ecologische voetafdruk aan de slag te gaan. Thuis, binnen IVN of met het grotere publiek. Iedere maand staat een thema centraal dat de maken heeft met natuur & duurzaamheid: denk aan bijvoorbeeld: klimaatverandering, vergroening, mobiliteit, waterkwaliteit, consumptie of energiegebruik.
 

IVN kalender voorkant

Als trotse kalenderbezitter kun je bovendien lid worden van de community "Samen duurzaam". 

Over deze groep

Door duurzamer te leven verkleinen we onze ecologische voetafdruk en beschermen we de natuur. Hoe doe je dat eigenlijk – duurzaam leven? Waar begin je? Duurzaam (leren) leven kan hartstikke leuk zijn, vooral als we het samen doen! In deze groep dagen we elkaar uit en vind je informatie, tips en challenges om direct aan de slag te gaan.

Zit je al op Ons IVN? Dan kom je via deze link gemakkelijke naar de groep Samen Duurzaam.

Ben je wel lid van IVN maar heb je nog geen account voor Ons IVN? Die kun je hier aanvragen.

Ben je geen lid van IVN maar wil je wel graag in de groep. Stuur dan een e-mail naar a.salomon@ivn.nl en we voegen je toe.