Beleid & Organisatie
Vanaf
dinsdag13nov201818:15

Dialoogsessies Samen meer bereiken

IVN wil mens en natuur verbinden. Een prachtige missie, maar geen eenvoudige opgave in een wereld waarin mens en natuur steeds verder van elkaar af zijn komen te staan. Wat betekent dit voor ons functioneren en de organisatie van IVN? Hoe kunnen we samen meer bereiken?

Meld je aan!

‘Samen meer bereiken’ is het thema van een zestal dialoogbijeenkomsten die IVN dit jaar verspreid over het land organiseert. ‘Samen’ vatten we breed op: de ene afdeling samen met afdelingen in de buurt, vrijwilligers samen met beroepskrachten, een actief IVN-lid samen met een incidentele vrijwilliger. Onze kracht is dat we een landelijke organisatie zijn, diep vertakt in de samenleving. Met duizenden vrijwilligers in 170 lokale afdelingen en beroepskrachten in alle provincies. Hoe kunnen we deze kracht nog beter benutten? En hoe kunnen we de verbinding met de samenleving versterken, en nieuwe vrijwilligers blijven betrekken?

Hoe doen we dat het best? Welke organisatiestructuur hoort daarbij? En hoe ziet onze organisatie er dan over 10 jaar uit? Ben jij een actieve IVN’er, en wil je hierover meedenken? Meld je aan voor één van de vijf regionale bijeenkomsten. Voor de toekomst van IVN!

Data, tijden en locaties

Alle dialoogsessies starten om 18:45 (inloop met soep en een broodje vanaf 18:15) en zijn om 21:30 afgelopen.

  • 13 november, Natuurmuseum, Spoorlaan 434, Tilburg
  • 11 december, IVN Kantoor, Plantage Middenlaan 2c, Amsterdam (Voorafgaand kan je deelnemen aan een gratis rondleiding door de Hortus! Deze start om 17u voor de poort.)
  • 13 december, Duurzaamheidscentrum De Papaver, Korftlaan 6, Delft (werksessie in aansluiting op het Bestuurlijk Overleg - de bijeenkomst in Oegstgeest is komen te vervallen)

Overige praktische informatie

  • Voor wie: Ben je IVN'er, en wil je meedenken? Doe mee! Elke dialoogsessie is voor elke IVN'er toegankelijk: je hoeft niet in je eigen regio te gaan en alle leden zijn welkom.
  • Eten: Er wordt gezorgd voor een broodje en soep. Dieetwensen kunnen aangegeven worden in het aanmeldformulier.
  • Bereikbaarheid: We hebben geprobeerd zoveel mogelijk locaties te vinden die met het openbaar vervoer goed te bereiken zijn. Voor de locaties die minder centraal liggen, hopen we dat er zoveel mogelijk gecarpoold wordt. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar. 

Aanmelden

Algemene informatie

dinsdag 13 november 2018 - 18:15 tot dinsdag 11 december 2018 - 21:30
Contactpersoon: