Online klimaatcursus

In deze nieuwe online IVN Klimaatcursus plaatsen we klimaatverandering in een breed perspectief en leggen we verbanden tussen klimaat, natuur en duurzaamheid. We gaan in op de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering en kijken naar de wisselwerking tussen menselijk handelen en deze veranderingen. Naast informeren heeft deze cursus ook het doel om mensen handvatten te bieden om zelf in actie te komen. Met kennis over je ecologische voetafdruk, klimaatcommunicatie en klimaatrechtvaardigheid ga je zelf aan de slag met een actieplan. Aan het eind van de cursus heb je een stevige dosis kennis, inspiratie en vaardigheden om een positieve, duurzame impact te hebben op jouw omgeving.

Vooruitblik: Uitbreiding met aanvullende modules

Vanaf mei bieden we de online cursus met extra modules aan (les over systeemverandering, klimaatpsychologie en toevoeging klimaatexcursie ).

Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen, dus je hoeft geen voorkennis over het klimaat te hebben. Het enige wat je nodig hebt is de motivatie om samen te leren en een steentje bij te dragen.

Online cursus
  • Kosten: €50 (leden) / €75 (niet leden)
  • Aanmelden verplicht: Ja

Franciska Maarse

Communicatiemedewerker

Ontdek meer over

Deel deze pagina