Offline klimaatcursus

Ben je enthousiast geworden over de IVN Klimaatcursus, en voer je deze graag offline uit? Lijkt het je leuk om gelijkgestemden uit jouw buurt of omgeving te ontmoeten? Verschillende IVN-afdelingen organiseren de klimaatcursus. Kijk op deze pagina voor meer informatie over het volgen van de klimaatcursus bij jou in de buurt.

Cursusopbouw

De cursus bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 bijeenkomsten. De lengte is afhankelijk van de snelheid waarmee de IVN-afdeling de informatie behandelt.

Cursus bij mij in de buurt vinden

In 2021 wordt de cursus door IVN Alphen a.d Rijn, IVN Geldrop, IVN Zwolle, IVN Noord Kennemerland en IVN Oost-Veluwezoom georganiseerd. Kijk voor meer informatie op de afdelingswebsites of in dit cursusoverzicht van IVN.

Deelnemersbijdrage

IVN-afdelingen die de cursus aanbieden stellen zelf de deelnemersbijdrage vast. Deze ligt in lijn met de adviesprijzen van het IVN Cursushuis.

Alvast aan de slag!

Kan je niet wachten totdat je cursus start en wil je nu al graag actie ondernemen voor het klimaat? Kijk dan eens naar de IVN-kalender ‘een duurzaam jaar’. Deze kalender neemt jou elke maand mee in acties die je kan ondernemen om jouw ecologische voetafdruk te verlagen.

Ook op het online platform ‘Samen Duurzaam’ vind je verschillende tips en tricks over duurzaam leven. Er worden nuttige links, evenementen en informatie gedeeld in te trant van duurzaamheid en klimaatverandering. We verwelkomen je hier graag!

Kijk ook eens op de website van KlimaatGesprekken en ontdek hun aanbod. Zo bieden ze onder andere de e-course ‘klimaatgesprekken’ aan, waar je tips, tricks en inspiratie krijgt om zelf op een positieve manier het gesprek aan te gaan over klimaatverandering.

Lid worden van ‘Samen Duurzaam’

Offline klimaatcursus
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Franciska Maarse

Communicatiemedewerker

Deel deze pagina