Kosten

 

Standaard

Early Bird(1), IVN medewerker, JLE makelaar

IVN vrijwilliger, student (2)

Alleen dag 1

€205,-

€165,-

€110,-

2 dagen zonder overnachting

€335,-

€295,-

€240,-

 

1 pk

2 pk

1 pk

2 pk

1 pk

2 pk

2 dagen met overnachting

€435,-

€375,-

€385,-

€340,-

€320,-

€275,-

  • Alle tarieven pp inclusief koffie/thee, lunches en borrel volgens programma
  • Eendaagse eindigt met de borrel op dag 1
  • Tweedaagse met overnachting is inclusief diner met een drankje en ontbijt.
  • Tweedaagse zonder overnachting is inclusief diner met een drankje en avondprogramma op dag 1, exclusief ontbijt op dag 2
  • Exclusief extra consumpties en uitgaven van persoonlijke aard.
  • Boeking mogelijk op 1 persoonskamer (1 pk) en tweepersoonskamer (2 pk) met gescheiden bedden op voorwaarde van beschikbaarheid.
  • (1) Early Bird tarief tot 1 juli 2021.
  • (2) IVN vrijwilligers tarief geldig voor leden van IVN, studenten dienen op verzoek een bewijs van inschrijving op te sturen.
  • Standhuur: €75,- (aangeven bij aanmelding)

Boek hier je ticket(s)

Maak direct je keus

Je kunt kiezen om alleen één dag (30 september) bij te wonen of beide dagen. Het is niet mogelijk om alleen aan dag 2 deel te nemen.  Bij inschrijving kun je direct jouw voorkeur aangeven voor de workshops en activiteiten. Per onderdeel is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor de locatiebezoeken op dag 2 maak je tijdens de tweedaagse een keuze.

Annulering

Tot 1 augustus 2021 is kosteloos annuleren mogelijk. Daarna zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. Tenzij de tweedaagse vanwege overheidsrichtlijnen omtrent corona niet door kan gaan. Via info@ivn.nl kun je tot 20 september een plaatsvervanger opgeven. Daarna is dit niet meer mogelijk.

IVN Kind & Natuur tweedaagse in tijden van corona

I.v.m. corona is de Kind en Natuur tweedaagse verplaatst naar 30 september en 1 oktober 2021. Hoewel het in Nederland beter gaat met de coronasituatie, blijft het een bizarre tijd waarvan niemand weet hoe lang deze verder gaat.

De Kind & Natuur tweedaagse in 2021 heeft groen licht. Achter de schermen wordt er dan ook druk gewerkt aan alle voorbereidingen.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. We organiseren de tweedaagse binnen alle op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. Dat betekent dat we met Testen voor Toegang gaan werken. Dat betekent dat iedereen met een geldig corona toegangsbewijs naar binnen mag. Meer informatie over het Corona toegangsbeleid van het Akoesticum vind je hier

Mocht de tweedaagse door nieuwe corona-ontwikkelingen onverhoopt niet door kunnen gaan, dan ontvang je het geld voor de tickets retour. Je kan dus met een gerust hart je tickets bestellen.

Programma

Kosten en tickets