Conferentie Kind & Natuur

Jaarlijks organiseert IVN de conferentie Kind & Natuur - Groen in onderwijs, opvang en opvoeding. Voor iedereen die betrokken is bij actuele thema's een dag vol inspiratie, activiteit en ontspanning.

Plenair wordt het centrale thema van de conferentie gepresenteerd. In twee workshoprondes kunnen deelnemers zich in allerlei deelonderwerpen verdiepen. Een stijlvolle, groene locatie nodigt uit tot netwerken en staat garant voor een ontspannen sfeer. Deelnemers komen uit het primair onderwijs, kinderopvang en aanverwante sectoren. IVN medewerkers ontvangen u hartelijk en staan de hele dag voor u klaar.

22 september 2017

De eerstvolgende conferentie Kind & Natuur is op vrijdag 22 september 2017. Locatie is het Kloosterhotel in Amersfoort. Het thema en het programma worden uiterlijk 1 april bekend gemaakt. Vanaf 1 april start de early bird inschrijving.

Thema's

De afgelopen jaren hebben we diverse actuele thema's centraal gezet waaronder het spanningsveld tussen uitdaging en veiligheid en 'ontwerp en inrichting van groene speelplekken'. Ons IVN adviescomité Kind & Natuur denkt jaarlijks met ons mee over de themakeuze en de programmering van de conferentie.

Negende editie

In 2017 vindt de negende editie van de conferentie Kind & Natuur plaats. In 2009 startten we in Zwolle en de jaren daarna deden we o.a Rotterdam, Arnhem en Baarn aan. Ook aan de twee eerdere edities in Amersfoort bewaren we goede herinneringen.

Lees meer ...