IVN Bomenfestival Limburg
Voor IVN leden
maandag28jun2021

IVN Routes app Limburg

IVN-routes zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met natuur en landschap en kunnen je afdeling meer naamsbekendheid geven. Het mooie werk dat we doen voor het Bomenfestival, kunnen we via de app een definitiever gestalte geven én dat geldt ook voor andere mooie routes en activiteiten die we aanbieden. Bij andere voorbeelden uit het land, bijvoorbeeld IVN Apeldoorn worden hun routes meer dan 100.000 keer per jaar gedownload!  

IVN District Limburg biedt in het kader van het IVN Bomenfestival:

  • Een kosteloos route-app-account aan per IVN-regio in Limburg. Op die manier kun je samen de routes in de regio maken, aanbieden en IVN sterk neerzetten. Niet alleen voor het Bomenfestival, maar ook daarna.
  • Online workshops om wegwijs met de app te worden door Ruud Snijders, communicatie-expert en ervaringsdeskundige Route App van IVN Roermond. Hij legt uit wat routes voor een IVN regio kunnen betekenen, welke stappen er nodig zijn om te komen tot een goede route en hoe je routes in de IVN Routes app kunt plaatsen. Ook vormen van samenwerking in de regio komen aan de orde.
  • Mocht je daarna nog vragen hebben of er niet uitkomen, dan zijn het landelijke Websupport-team en Ruud Snijders beschikbaar om je verder te helpen.

De ervaring leert dat je met de handleiding een heel eind komt, maar voor velen helpt het als je een keer gezien hebt hoe e.e.a. werkt. Tijdens deze presentatie leer je hoe je een route in de IVN Routes app beschikbaar kunt maken. Waar kun je hulp en ondersteuning vinden? Voor beheerders die al werken met de app is er voldoende ruimte voor vragen. Mocht je al vast een kijkje willen nemen in de handleiding, dat kan: https://ons.ivn.nl/groep-media/help-voor-ivn-routes-ivn-routes-app-en-shoudio-beheersysteem
 

Aan de slag met de IVN route app

Dus ben of wil je aan de slag met de IVN Routes app? Voel je welkom voor één van deze kosteloze bijeenkomsten op:

  • Woensdag 7 juli van 19.30u tot 22.00u
  • Zaterdag 10 juli van 14.00u tot 16.30u

Aanmelden kan via: https://www.ivn.nl/ivn-bomenfestival-limburg/workshop-ivn-routes-app-limburg-juli-2021

Zoom
Mocht je nog niet eerder online via Zoom vergaderd hebben, op ons.ivn.nl vind je uitleg en instructies: https://ons.ivn.nl/groepen/zoom-voor-en-door-afdelingen/782.