Beleefweken 2022

Dit jaar organiseren recreatieondernemers en door IVN opgeleide Gastheren en -vrouwen van het Landschap weer verschillende beleefweken en beleefdagen door heel Nederland. Zie het overzicht:


Beleefweek Nationaal Park Weerribben-Wieden

15 t/m 23 oktober 2022
De Beleefweek in Nationaal Park Weerribben-Wieden dit jaar met speciale aandacht voor water in al haar facetten. Een week boordevol activiteiten en evenementen met, voor en door ondernemers, instellingen en organisaties in het Nationaal Park. De ingrediënten natuur, cultuur, historie en landschap zorgen voor een ‘proeverij’ van alles wat het Nationaal Park te bieden heeft. 
 

Meer informatieOntdek de magie van de herfst in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

15 t/m 23 oktober 2022
Deze herfstvakantie zijn er tijdens de Beleefweek voor jong en oud volop activiteiten te beleven in en rondom het Nationaal Park! ‘Ontdek de magie van de herfst’ tijdens een excursie met de boswachter, een Wilde Buitendag in Duin en Kruidberg, een stiltewandeling bij zonsopkomt, een paddenstoelenspeurtocht of tijdens een van de andere activiteiten. Geniet van de herfst en ervaar wat Nationaal Park Zuid-Kennemerland zo bijzonder maakt.

Klik voor meer informatieTe gast in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en ontdek de natuur en erfgoed tijdens de Beleefweek

22 t/m 30 oktober 2022
Geniet van de herfst en kom kabouters zoeken in de tuin van een kasteel, ontmoet de schaapsherder, doe mee aan een leuke workshop of draag bij aan een schonere natuur door tijdens je wandeling ook afval te rapen (plandelen). Tijdens de beleefweek van 22 t/m 30 oktober is er genoeg te (her)ontdekken in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug! Je bent te gast bij het Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of bij één van de vele gastvrije particuliere eigenaren, die hun landgoed hebben opengesteld voor bezoekers.

Klik voor meer informatie

 

Gastheren van het Landschap en de Beleefweken

Meer weten over het programma Gastheer van het Landschap en of de Beleefweken? Neem contact op met één van onze projectleiders bij jou in de buurt.