Zondag 29 september

Ontbijten aan de IJssel * (8-12u)
Geniet tijdens het Ontbijt van het uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden bij Hotel IJsselzicht de kosten zijn €5.00 p.p. Hotel IJsselzicht IJsseldijk 40, Veessen. Reserveren via info@ijsselzicht.nl.

Schatzoekspel met GPS (mobiel met GPS noodzakelijk!), 9.30-15u 
Ga er op uit en doe mee met een spannend schatzoekspel met gebruik van GPS. Leuke activiteit van ongeveer een uur. Max 8 personen per startend groepje. Het is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Kom gezellig naar Camping De Tesseplekke Hogeweg 17 8194 LN Veessen (06 11436997).

Culinaire fietsroute*
Lekker fietsen over de Veluwe en langs het IJssel gebied! Vanaf 10.30u, startpunten: Tapperij Teun, Brasserie Meet and Eat en Eetcafé De Kruusing, €17,50 p.p. Aanmelden via e-mail bij De Keet van Heerde: info@dekeet.nl (opgeven voor 27 september).

Buitenyoga in de uiterwaarden van de IJssel* (11:30-12:30u)
Yoga in de buitenlucht. In de uiterwaarden van de IJssel. Met het zicht op het water, de zomerluchten en de voorbij stuwende boten. Met het geluid van de ganzen en de geur van het gras. Voel de wind door je haren en de zon op je gezicht. Proef de natuur. Ervaar jezelf. En kom tot rust...
Kom ook genieten van yoga:  van 11.30-12.30u, Yoga bij de IJssel, Werverdijk 30, Wapenveld, €7,50 p.p. Aanmelden kan via e-mail: info@yogabijdeijssel.nl.

Kinderactiviteit: Ontdek de natuur van Vorchten (14-16u)
We gaan samen dieren en planten klein en groot ontdekken in het Multifunctioneel Centrum in Vorchten! Kom ook, trek kleding aan die vies mag worden en doe met deze creatieve kinderactiviteit. Kosten zijn € 2,- p.p. en aanmelden is niet nodig. Adres is Kerkweg 19a, Vorchten.

Vuur maken zonder lucifers – brood bakken zonder oven * (14-17u)
In The WildKitchen koken we graag met producten uit de natuur. We doen dat op een kookvuurtje. Vandaag leer je om zonder lucifers een mooi kookvuurtje aan te leggen. Hebben we het vuur aan dan maken we op verschillende manieren brood en broodjes. Midden in het bos. Hoe leuk is dat! Kom ook en bak mee, de kosten zijn €27,50 p.p. graag aanmelden via info@qvist.nl. Het adres is Wapenveldseweg 3, Wapenveld, 

Meiden (8-10jr) high tea op magische en avontuurlijke wijze* (14-17u)
Ontdek hoe leuk het is om met meerdere meiden (8-10 jaar) te genieten van een high tea. Maar dan met een magische avontuurlijk tintje. Durf jij dat aan? We maken er een echt feestje van. Er is ruimte voor een groepje van 8 deelnemers. Kosten €17,50 p.p. Reserveren via Desiree Noijens op 06-52438858. We vertekken vanaf Kooiweg 8, Heerde (en denk aan kleding die vies mag worden).