Gastheren Hattem en Heerde

IVN Gastheren van het Landschap zijn ondernemers die zijn opgeleid om hun gasten samen het verhaal vertellen van de natuur en het landschap in hun eigen omgeving. De ondernemers kennen de natuurparels in hun eigen gebied en kunnen hun gasten daar op wijzen. Zo maken ze het verblijf van hun gasten nóg prettiger. Dit zijn de IVN Gastheren én -vrouwen in Hattem en Heerde:

Camping de Mussenkamp
beleefweekendEen zeer mooie camping die u de mogelijkheid bied om lekker tot rust te komen, met een zeer net sanitair en zeer ruime plaatsen. Kijk op: www.mussenkamp.nl.  

 

 

Vadesto Outdoor Adventure
Vadesto Outdoor Adventure biedt met het Panorama Paviljoen een prachtige accommodatie op een unieke locatie aan de uiterwaarden van de IJssel en aan het water in Hattem.

v

Het is hét startpunt voor een groot aantal avontuurlijke activiteiten voor jong en oud. Verhuur fietsen, mountainbikes, steppen, kano’s, varende klompen, waterfietsen en ideaal startpunt van wandel- en fietstochten, klompenpad, stadswandeling met gids en nog veel meer! Ook voor groepen voor een gezellige familiedag, bedrijfsfeest of schooluitje.  Vadesto Outdoor Adventure is Buitengewoon Veelzijdig. Kijk voor alle informatie op www.vadesto.nl

KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) Afdeling Epe-Heerde, Vereniging voor veldbiologie knnv
Wij zijn een vereniging die graag in de natuur is en geniet van alle bijzondere momenten en gebeurtenissen die om ons heen in de natuur plaatsvinden.

De vogelwerkgroep van onze afdeling komt regelmatig bij elkaar om waarnemingen te doen en zich in vogels te verdiepen. Ons doel: Leren en genieten van de natuur!

 

Tapperij Teun
Tapperij Teun is het bedrijf waar je terecht kunt voor, koffie met wat lekkers, heerlijke lunchen diverse biersoorten van de tap.

 

Vrieze's Erfgoed
vBezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed is een molenerf met een gastvrij hart waar veel is te ontdekken over natuur, cultuur en het landschap rond Wapenveld. Ga voor meer informatie naar: www.vriezeserfgoed.nl

 

 

Yoga bij de IJssel
Yoga in de buitenlucht. In de uiterwaarden van de IJssel. Met het zicht op het water, de zomerluchten en de voorbij stuwende boten. Met het geluid van de ganzen en de geur van het gras. Met het voelen van de wind door je haren en de zon op je gezicht. Proef de natuur. Ervaar jezelf. En kom tot rust... Een unieke omgeving om te genieten van yoga! Kijk voor meer informatie op www.yogabijdeijssel.nl


Rond Uit HattemRUH
Geschiedenis, cultuur en natuur: Hattem is de plek voor uw vakantie en dagje uit. Kom genieten van de bossen, de rivieroevers, de haven, de historische binnenstad met haar musea, terrasjes en leuke winkels. U voelt zich welkom en direct op uw gemak. Kijk voor meer informatie op www.ronduithattem.nl

 

Schaapskudde Epe-Heerde schaapskudde
De schaapskudde Epe-Heerde bestaat sinds 1956. De kudde zorgt voor de begrazing van de Renderklippen en vervult daarnaast een toeristische functie. Kijk voor meer informatie op: www.schaapskudde-epe-heerde.nl

De Keet van Heerde
De Keet van Heerde is de naam van ons partycentrum. ‘Feesten alsof u thuis bent‘ is ons motto. Met een capaciteit tot 500 personen is er voor elke gelegenheid ruimte. Maar ook kleine gezelschappen, vergaderingen of andere bijeenkomsten zijn van harte welkom.

Hotel IJsselzicht
Wij zijn Henny Kuijpers en Nol Jansen en wij heten u van harte welkom in de prachtige uiterwaarden van de IJssel. Op deze mooie plek kunt u genieten van prachtige natuur en in het zonnetje zitten, varen (ook lekker hard) en overnachten! Hotel IJsselzicht, IJsseldijk 40 in Veessen.