Verblijfsarrangementen Epe

WEEKENDJE UIT IN EPE
Kom logeren in ons sfeervol hotel op de Veluwe De Dennenheuvel. Ons fijnproevers restaurant biedt een warme en rustige ambiance waar u kunt genieten van ons “Vorstelijk Tafelen’’ menu. Wij serveren u 10 gerechtjes op een verrassende, eigentijdse manier. We hebben een speciaal arrangement voor u bedacht:

  • Een nacht logeren op een van onze sfeervolle kamers.
  • De dag beginnen met een uitgebreid ontbijt met verse jus d'orange, ambachtelijke broden, boerenkazen en tal van andere heerlijkheden.
  • Een avond 10-gangen Vorstelijk Tafelen.

Tevens als extra optie bij te reserveren:
U wordt opgehaald door een prachtige koets met 2 Friese paarden 
Een uur leerzaam en avontuurlijk samen op pad. Stalhouderij Het Zwarte Paard biedt u de gelegenheid om de prachtige omgeving te verkennen. We maken een tocht van een uur, afhankelijk van uw wensen kunt u zelf de leidsels ter hand nemen en ervaren hoe het is om een span Friese paarden voor een wagen te besturen. Daarnaast wordt u van alles over de paarden en de omgeving vertelt.Een sfeervol hotel op de Veluwe.

Kosten vanaf 230,00 p.p. Reserveren via info@dennenheuvel.nl of 0578- 612326.

Met korting kamperen/ overnachten in een bungalow
Kom overnachten op ons Vakantiepark in Epe: RCN de Jagerstee van vrijdag 15u tot maandag 10u en krijg 15% korting op een verblijf. Reserveren via jagerstee@rcn.nl of 0578-613330. Adres: Officiersweg 86 in Epe.