Gastheren van het Landschap Apeldoorn

IVN Gastheren van het Landschap zijn ondernemers die zijn opgeleid om hun gasten samen het verhaal vertellen van de natuur en het landschap in hun eigen omgeving. De ondernemers kennen de natuurparels in hun eigen gebied en kunnen hun gasten daar op wijzen. Zo maken ze het verblijf van hun gasten nóg prettiger. Dit zijn de IVN Gastheren én -vrouwen in Apeldoorn: 

 

Accres/ Stadspark Berg & Bosbos

Accres is de zakelijke partner in maatschappelijk vastgoed en recreatieve voorzieningen. Stadspark Berg & Bos (250 hectare) wordt door Accres beheerd en vormt een toonzaal voor de Veluwse flora en fauna. Binnen het park zijn Apenheul en het Klimbos gehuisvest. Meer informatie.  

Landal Miggelenberg landal miggelenberg

Omringd door heuvels en bossen bent u van de bewoonde wereld afgezonderd. Vanuit uw bungalow zo de natuur in voor een prachtige wandeling in het groen. Klaar voor weer een nieuw avontuur samen!
Meer informatie. 

 

 

 

 

De Bosjuffrouw bosjuffrouw

Bosjuffrouw Margot Otten biedt historische verhalen, uitleg over natuurlijke principes en menselijke geschiedenissen in het landschap verpakt in vrolijke excursies en lezingen. Meer informatie. 

 

 

 

Landal Rabbit Hillrabbit hill

Vakantiepark Landal Rabbit Hill op de Veluwe is de perfecte uitvalsbasis om lekker te gaan wandelen, fietsen of één van de vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn te bezoeken. Kinderen staan te springen om naar het overdekte zwembad of het indoorspeelparadijs te mogen gaan. Voor de sportieve parkbezoekers zijn er diverse sport faciliteiten aanwezig.  Meer informatie. 

 

Radio Kootwijk/ Staatsbosbeheerradio

Radio Kootwijk is een indrukwekkend rijksmonument dat valt onder Staatsbosbeheer. Een bijzondere plek om ruimte, stilte en rust te beleven. Een plek voor verbinding, zowel met de natuur als verbinding in de brede zin van het woord. Een voormalig zendstation, nu een unieke evenementenlocatie voor het
logo staatsbosbeheer
bedrijfsleven, instellingen en culturele evenementen. Ook het publiek kan regelmatig kennis maken met dit prachtige gebouw in een van de meest uitgestrekte natuurgebieden in Nederland. Meer informatie. 

 

 


Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel cantharel

Het gloednieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn ligt langs de A50, beschikt over 151 kamers en luxe suites, 14 multifunctionele zalen en een à-la-carte restaurant. De sfeer ademt luxe en comfort uit. De wellness ruimte met zwembad & fitness opent binnenkort. Meer informatie.