Contact

Voor vragen over IVN of onze IVN #2uurnatuur Challenge. Neem contact op met onze servicedesk. De IVN Servicedesk is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 020 622 81 15, of stuur een e-mail naar info@ivn.nl

Pers

Voor meer informatie over het onderzoek of persvragen over de Challenge kunt u terecht bij Marjolein van der Gaag, Adviseur Public Relations/ Public Affairs bij IVN via m.van.der.gaag@ivn.nl of 06-22377757.

Paddenstoelen en bodemdieren

Voor vragen over paddenstoelen verwijzen we je graag naar de website van Nederlandse Mycologische Vereniging

Voor vragen over bodemdieren verwijzen we je graag naar de website van het NIOO-KNAW.

Over IVN

IVN Natuureducatie is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. In je tuin, op je balkon, in de buurt en verder weg. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is.

Hutten bouwen, je verstoppen onder blaadjes, op je rug liggen en kijken naar de wolken. Zelf je verhaal maken, en ervaren wat het is om niet te haasten… Buiten scharrelen en rommelen. Dat is wat kinderen nodig hebben om gezond groot te worden.

Steun IVN

IVN laat kinderen weer ontdekken hoe leuk buitenspelen is. In de tuin, in de buurt, op het schoolplein en in de natuur. Dat doen we met ruim 27.000 leden en vrijwilligers. Met 161 lokale IVN-afdelingen is er altijd een afdeling bij jou in de buurt.

Word lid