De IVN #2uurnatuur Challenge!

Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. Juist tijdens de donkere herfstmaanden is het belangrijk naar buiten te blijven gaan! Daarom biedt IVN de #2uurnatuur Challenge. Ruim 20.000 mensen gingen in 2022 deze uitdaging aan.

Waarom #2uurnatuur?

Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen. De wetenschap bewijst dat het goed is voor je creativiteit, ontspanning, fysieke fitheid, concentratie en stemming. Helaas lukt het veel Nederlanders niet om genoeg tijd in de natuur door te brengen. Maar als het écht zo makkelijk is, waarom doen we het dan niet? Wij geven je graag een digitale schop onder je kont om jouw twee uur natuur per week te halen.

Ga jij de uitdaging aan?

Vul je gegevens in en je ontvangt de #2uurnatuur Challenge direct in je mail, helemaal gratis. Naast Challenges bieden we leuke zoekkaarten, natuur- en gezondheidsweetjes en een dagboek om je persoonlijk ervaringen en natuurwaarnemingen vast te leggen. Voor extra inspiratie en motivatie!

Doe mee met de #2uurnatuur Challenge