Wij zoeken

‘Ik ben enthousiast over de natuur en wil die graag delen met anderen.’

Vertrouwenscontactpersoon

Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) ben jij eerste aanspreekpunt bij wie vrijwilligers en deelnemers aan IVN-activiteiten grensoverschrijdend gedrag kunnen melden. Bij een melding bied jij de eerste opvang. Je gaat in gesprek met de melder en/of het slachtoffer. Als de klacht om verdere behandeling vraagt werk je samen met de regionale vertrouwenspersoon (VP) van IVN, die opgeleid is om dergelijke zaken af te handelen en kan doorverwijzen naar instanties. Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Jeugdbegeleider kindergroep Meppel

Je gaat met groepen kinderen de natuur in en laat hen de natuur beleven. Je bent een ambassadeur voor de natuur en weet kinderen er bij te betrekken met jouw verhaal en kennis. Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Gids, gespecialiseerd in wilde planten

Je gaat met groepen van maximaal 15 personen de natuur in op verschillende locaties in en rondom Zwolle. Je brengt jouw verhaal en kennis van wilde planten over op de cursisten. Dat wil niet zeggen dat je alles hoeft te weten, het is leuk, boeiend en leerzaam om er samen met de cursisten uit te vinden wat je gevonden hebt. Wil je meer lezen? Klik dan hier.