Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de gezamenlijke digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle en KNNV Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle, KNNV Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle en KNNV Zwolle?

Nieuwbrief nummer 3 maart 2023.

In deze nieuwsbrief o.a.

IVN excursies: O.a. 2 april Stinzenwandeling, 10 april Struinen in het Zalkerbos en de IJssel-uiterwaarde, 16 april Soeslo, het verleden en heden en nog veel meer.

KNNV lezingen en excursies: O.a. op 4 april Jaap Dirkmaat – De toekomst van de natuur in Nederland, op 12 april Ruben van Kessel – Rondreis door West-Canada, op 15 april excursie Arkemheen polder en nog veel meer.

En natuurlijk weer “het dagboek van Wim van Bruggen.  Daarnaast nog veel meer leuke en interessante artikelen. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 2 februari 2023.

In deze nieuwsbrief o.a. de excursies Speuren naar spoten op zaterdag 12 maart, nog één keer een insecten-studieavond op 23 maart, tweedaagse cursus: Eetbare wilde planten, Stinzenwandeling op landgoed Dickninge op 2 april. En nog veel meer. Veel lees plezier.