Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

 

Nieuwsbrief nummer 4 IVN KNNV april 2021

In nieuwsbrief 4 lees onder andere over de vernieuwde natuurpadspeurtocht door de wijk Berkum in Zwolle, over de buitenlesdag op 13 april georganiseerd de IVN en Jantje Beton. En ken jij de tronkenbij? De zeldzame kievitsbloem is onze omgeving te bewonderen.  En nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 3 IVN KNNV maart 2021

Ook deze keer weer natuur dichtbij. Ook een artikel over voorjaarsuilen in april, het gedicht:  de dag van de lach, de cursus:  libellen voor beginners en nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 2 IVN KNNV februari 2021

De tweede nieuwsbrief van 2021 is uit. In deze nieuwsbrief weer aandacht voor de natuur dichtbij, de IVN excursies, IVN Fietsexcursie tussen IJssel en Wetering en IVN Stinzenplanten op Landgoed Dickninge, De Wijk. Verder een oproep van de IVN vlinderwerkgroep: IVN zoek naar sleedoorns! En nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 1 IVN KNNV januari 2021

De beperkingen die ons opgelegd in verband met Corona zijn nog steeds streng. Maar de natuur gewoon door. In deze nieuwsbrief is weer aandacht voor natuur dichtbij. De onderwerpen zijn bomen in de winter, lieveheersbeestjes in februari, een nieuwe boek: Libellen in Overijssel en nog meer veel. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 9 IVN KNNV november 2020

In de nieuwsbrief van november 2020 is onder andere te lezen: 5 jaar monitoren van vlinders en hommels. Een oproep om samen vogels te kijken in Zwolle. Vrijwilligers gevraagd voor het onderhoud van de oeverzwaluwrand in de Milligerplas. Wasplaten, wat een ontdekking en nog veel meer. Veel leesplezier