Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwsbrief nummer 6 IVN KNNV juni 2022.

De zomer is begonnen. In de nieuwsbrief van juni onder andere: de IVN excursies Insecten in de Struinwaard en Soeslo, het verleden en heden beleven. Verder kun je lezen hoe een vuurwants zich verdedigt, de oorsprong van tulpenboom. En nog veel meer.

Nieuwsbrief nummer 5 IVN KNNV mei 2022.

In deze nieuwsbrief o.a. de IVN vroege vogelexcursie op 28 mei, de KNNV excursie Lofargebied bij Buinen op 18 juni. Poep, een bron van informatie en nog veel meer. Lees `m snel.

Nieuwsbrief nummer 4 IVN KNNV april 2022.

In deze nieuwsbrief:  Elvira Werkman en Ben Koks over de grauwe- en steppekiekendief, Welk insect zag Peter in zijn tuin? En Koolmees-weetjes. De excursies gaan weer van start. Oer is stoer op zaterdag 14 mei, Voorjaar in de IJsseluitwaarden bij Hattem op 22 mei. Ook op 22 mei voor de kinderen: Vrolijk voorjaar. Er zijn nog veel meer leuke interessante excuries. Kijk snel of er iets voor je bij is. Veel leesplezier.

Nieuwbrief nummer 3 IVN KNNV maart 2022.

In de derde nieuwsbrief van dit jaar kun je alles lezen over excursies zoals bijvoorbeeld fietsen tussen IJssel en Wetering op 3 april, stinzenplanten op landgoed Dickninge op 10 april en Weidewandeling in Wilsum op 24 april. Daarnaast kun je artikelen lezen over hommels in april en de strontvlieg. En nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 2 IVN KNNV februari 2022.

In deze nieuwsbrief kun je alles lezen over heet webinar “Je straat vergroenen, zo doe je dat!” De IVN excursies gaan weer van start. De roerdomp. Het gebruik van werktuigen door vogels. En nog veel meer. Veel leesplezier