Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwsbrief nummer 8 IVN KNNV september 2021

Hij ligt weer voor je klaar: de nieuwsbrief van september 2021. Hierin kun je lezen dat de Oerschool weer van start gaat.  Het kan weer. De komende maand veel excursies met o.a. IVN herfstwandeling op landgoed Windesheim. We nemen een kijkje op landgoed Boschwijk en Zalné. Voor de kinderen: herfstpret in het Engelse Werk op 3 oktober.  En nog veel meer. Lees ‘m snel.

Nieuwbrief nummer 7 IVN KNNV augustus 2021

In deze nieuwsbrief: de natuur dichtbij, IVN reis door de ruimte.  Ken je de kattenstaartdikpoot al? Of de Casarca en reuzenstern? Lee meer hierover in de nieuwsbrief.  IVN Veldlessen Vechterweerd zoekt assistentie. En nog veel meer.

Nieuwsbrief nummer 6 IVN KNNV juni 2021

In deze nieuwsbrief weer aandacht voor de natuur dichtbij en IVN Natuureducatie wint Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2021. De IVN excursies gaan weer start.  Op 4 juli 2021 starten we met de excursie Soeslo zoemt. Aandacht voor de Koninginnepage. En nog veel meer. Veel leesplezier

Nieuwsbrief nummer 5 IVN KNNV mei 2021

Wat kun je deze maand lezen? Pas op bevers, meer over  de Koekoek (cuculus canorus), maatje gezocht voor een MUS telling en nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 4 IVN KNNV april 2021

In nieuwsbrief 4 lees onder andere over de vernieuwde natuurpadspeurtocht door de wijk Berkum in Zwolle, over de buitenlesdag op 13 april georganiseerd de IVN en Jantje Beton. En ken jij de tronkenbij? De zeldzame kievitsbloem is onze omgeving te bewonderen.  En nog veel meer. Veel leesplezier.