Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwbrief nummer 2 IVN KNNV februari 2020

In deze nieuwsbrief o.a. een lezing met landschapsarchitect Maike Stiphout. De IVN wildeplantencursus en de KNNV determinatiecursus wilde planten. Het excursieseizoen begint weer Je kunt deelnemen aan de diverse excursies, zoals Stinzenplanten excursie op landgoed Dickninge, struinen in het Zalkerbos en de IJssel-Uiterwaarden en meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 1 IVN KNNV januari 2020

In deze eerste nieuwsbrief van 2020 o.a. zaterdag 25 januari 8:30 uur KNNV excursie vogelwerkgroep naar de Oostvaardersplassen. We  verwachten te zien: meerdere zeearenden, blauwe kiekendieven, bruine kiekendieven.  Je kunt je al opgeven voor de beroemde IVN vogelzangcursus en wildeplantencursus.  Ook wordt aandacht besteed aan de nationale tuinvogeldag. En nog veel meer….

Nieuwsbrief 10 IVN KNNV november 2019

In deze nieuwsbrief de agenda voor de komende maanden met o.a. de lezing van Menno Schilthuizen, senior onderzoeker Naturalis Biodiversity Center over evolutie van planten en dieren in de stedelijke omgeving. Je kun je weer aanmelden voor de KNNV cursus Korte mossen en de beroemde IVN vogelzangcursus. En nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief 9 IVN KNNV oktober 2019

De nieuwsbrief IVN & KNNV van oktober is al weer uit. In deze nieuwsbrief o.a de IVN Excursie kleurrijk Vilsteren op zondag 3 november. De KNNV vogelwerkgroep gaat op 3 november naar Diepholz en verwacht duizenden kraanvogels en ander vogels te zien. Arjan Dwarshuis, vogelaar en vogelonderzoeker vertelt in de Stadskamer over zijn avonturen tijdens zijn ‘Big Year’ waarover hij een boek heeft geschreven. Veel leesplezier.