Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwsbrief nummer 11 IVN KNNV december 2021

In het laatste nummer van 2021 onder andere: op 15 januari 2022 excursie vogelwerkgroep Mandjeswaard, Roggebotsluis e/a, ga mee met Jur naar de Mandjeswaard, Roggebotsluis/Plaat, Vossemeer en Vreugderijkerwaard en ga op zoek naar zeearend, slechtvalk, eendesoorten, buizerd, kiekedieven bruine en/of blauwe. De IVN vogelzangcursus start op zaterdag 5 maart en maandag 7 maart. De angstwekkende stilte van het buitengebied  rond Winterwijk en Montferland. En nog veel meer.

Nieuwsbrief nummer 10 IVN KNNV november 2021

In deze nieuwsbrief kun je onder andere lezen over KNNV vogelcursus die op 11 januari van start gaat, een bijdrage van Peter van Dam over de visarend, IVN op bezoek bij de PI, op zoek naar kabouter Spillebeen en nog veel meer. Lees ‘m snel. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 9 IVN KNNV oktober 2021

In deze nieuwsbrief onder andere: slaapplaatsen van kiekendieven in Nederland en Afrika door Ben Koks,  op 4 november start de IVN klimaatcursus, meld je aan voor de KNNV vogelcursus, een verhaal over wintergasten en nog veel meer. Download snel de nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief nummer 8 IVN KNNV september 2021

Hij ligt weer voor je klaar: de nieuwsbrief van september 2021. Hierin kun je lezen dat de Oerschool weer van start gaat.  Het kan weer. De komende maand veel excursies met o.a. IVN herfstwandeling op landgoed Windesheim. We nemen een kijkje op landgoed Boschwijk en Zalné. Voor de kinderen: herfstpret in het Engelse Werk op 3 oktober.  En nog veel meer. Lees ‘m snel.