Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwsbrief nummer 10 IVN KNNV november 2022.

De vogelcursus van de KNNV en de vogelzangcursus van IVN gaan van start. Daan Vreugdenhil neemt je met een lezing mee in de landbouw, een duik in de geschiedenis en oplossingen voor de toekomst. De determinatiecursus wilde planten start in april. En natuurlijk mag het dagboek van Wim van Bruggen niet ontbreken. Weleens gehoord van de Kindergroep ‘Natuur = ‘n feestje’? Dit en nog veel meer kun je lezen in de nieuwsbrief van november. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 9 IVN KNNV oktober 2022.

Lees de hier de allernieuwste nieuwsbrief. De herfst is begonnen. Dan kun je merken aan de excursies die zijn georganiseerd. Leuke en leerzame excursies op landgoed Windesheim en landgoed Vilsteren. Je kunt op pad met de paddenstoelenwerkgroep. Wist je dat 2023 het jaar van de vliegenzwam is. Natuurlijk het dagboek van Wim van Bruggen. En nog veel meer. Lees ‘m snel.

Nieuwsbrief nummer 8 IVN KNNV september 2022.

Deze maand in de nieuwsbrief: de herfst. De agenda met boeiende en interessante excursies, lezingen, het kabouterpad , de wolf en nog veel meer. Veel leesplezier.