Nieuwsbrieven

Diverse keren per jaar komt de digitale nieuwsbrief van IVN Zwolle uit. Via e-mail wordt deze nieuwsbrief met aankondigingen van activiteiten, oproepen en ander nieuws aan de leden en donateurs van IVN Zwolle en andere belangstellenden toegezonden.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van IVN Zwolle klik dan hier.

Nieuwsbrief nummer 6 IVN KNNV juni 2021

In deze nieuwsbrief weer aandacht voor de natuur dichtbij en IVN Natuureducatie wint Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2021. De IVN excursies gaan weer start.  Op 4 juli 2021 starten we met de excursie Soeslo zoemt. Aandacht voor de Koninginnepage. En nog veel meer. Veel leesplezier

Nieuwsbrief nummer 5 IVN KNNV mei 2021

Wat kun je deze maand lezen? Pas op bevers, meer over  de Koekoek (cuculus canorus), maatje gezocht voor een MUS telling en nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 4 IVN KNNV april 2021

In nieuwsbrief 4 lees onder andere over de vernieuwde natuurpadspeurtocht door de wijk Berkum in Zwolle, over de buitenlesdag op 13 april georganiseerd de IVN en Jantje Beton. En ken jij de tronkenbij? De zeldzame kievitsbloem is onze omgeving te bewonderen.  En nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 3 IVN KNNV maart 2021

Ook deze keer weer natuur dichtbij. Ook een artikel over voorjaarsuilen in april, het gedicht:  de dag van de lach, de cursus:  libellen voor beginners en nog veel meer. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief nummer 2 IVN KNNV februari 2021

De tweede nieuwsbrief van 2021 is uit. In deze nieuwsbrief weer aandacht voor de natuur dichtbij, de IVN excursies, IVN Fietsexcursie tussen IJssel en Wetering en IVN Stinzenplanten op Landgoed Dickninge, De Wijk. Verder een oproep van de IVN vlinderwerkgroep: IVN zoek naar sleedoorns! En nog veel