Zwolle
IVN
donderdag09apr2020

IVN Zwolle zoekt secretaris!

IVN laat jong en oud overal de natuur beleven. Onze vrijwilligers maken mensen bewust van de waarde van natuur en het belang van duurzaamheid. Zij organiseren heel veel activiteiten in en over de (plaatselijke) natuur. Voel je je aangesproken en wil je hier actief in meedoen?

Het bestuur van IVN Zwolle zoekt iemand die de functie van secretaris wil vervullen met ingang van 2020. Wil je een bijdrage leveren aan het bestuurswerk van onze afdeling en ben je zorgvuldig, dan willen we graag met jou in gesprek. 

Wat moet de secretaris kunnen en kennen:

  • Coördinatie van het secretariaat en behartigt de inkomende en uitgaande correspondentie van het afdelingsbestuur.
  • Kennis van Word, Excel en evt. PowerPoint en kan goed overweg met mail.
  • Je bent verantwoordelijk voor het secretariaatsarchief van de afdeling en maakt verslagen en/of besluitenlijsten van bestuursvergaderingen, het overleg met de coördinatoren  en de algemene ledenvergadering
  • Met de andere bestuursleden stel je het jaarverslag samen. Je maakt de agenda in overleg met de voorzitter. We hebben als bestuur een gezamenlijk Dropbox waar alle documenten in staan.
  • Samen met de ledenadministrateur ben je verantwoordelijk voor de ledenadmínistratie van de afdeling.

Geschatte tijdsinvestering van deze taken zijn ongeveer 4 uur per week. Er is een prettige samenwerking in het bestuur.

Wil je meer informatie over de functie, mail dan naar Hans de Jong voorzitter@ivnzwolle.nl

Het bestuur bestaat nu uit de voorzitter Hans de Jong, penningmeester Gerard Derkman en algemeen bestuurslid Roel Suidgeest. (PR en Social media)

De zittende bestuursleden willen ook graag 2 nieuwe bestuursleden verwelkomen. De taken kunnen in overleg vastgesteld worden. De mogelijkheid bestaat dat je één of meerdere vergaderingen vrijblijvend kan bijwonen.