Meedoen en lid worden IVN Zutphen

Belééf de natuur met het IVN, word lid van een boeiende vereniging!

Wilt u meer weten over wat het landschap in uw omgeving te bieden heeft?
Steek uw licht eens op bij IVN Zutphen. Het IVN is een boeiende vereniging voor mensen die graag in de natuur zijn, er meer van af willen weten en hun kennis van en liefde voor de natuur graag met anderen delen.

De leden zijn op verschillende terreinen actief. Welke activiteiten de lokale IVN-afdeling organiseert is afhankelijk van de omgeving en van de belangstelling van de leden. Het natuur- en milieueducatieve werk van het IVN kan altijd een actieve bijdrage gebruiken. Ook die van u.

Moet je bij het IVN natuurkenner zijn? 
Nee. Binnen het IVN is ook behoefte aan andere kwaliteiten dan kennis van natuur-, milieu en landschap alleen. In vrijwel iedere afdeling zijn mensen actief met verstand van bijvoorbeeld educatie, voorlichting of (afdelings)bestuur en die kunnen extra ondersteuning goed gebruiken.

Lid worden of meer weten?
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van IVN Zutphen via ivn.zutphen@gmail.com.

Aanmelden kan via het online formulier
Het lidmaatschap kost minimaal € 24,- per jaar. Huisgenoten betalen € 8,- per jaar. Donateurs betalen per jaar minimaal € 12,50.
Donateurs en leden krijgen een welkomstpakket.
Leden ontvangen viermaal per jaar het landelijke IVN-magazine Mens en Natuur. 

De algemene voorwaarden die gelden voor het lidmaatschap van IVN kunt u lezen via https://www.ivn.nl/lidmaatschapsvoorwaarden.

Bankrekening (Triodos): NL19 TRIO 0338 5780 99, ten name van: IVN afd. Zutphen.