Zuidwest Veluwezoom
Natuur in de Buurt
donderdag30aug2018

Streekconferentie Heelsums Beekdal op zaterdag 13 oktober 2018

 

Trots op het Heelsums Beekdal

Geniet u net als ik zo van het fraaie landschap langs het Heelsums Beekdal? Ziet u kansen om het gebied nog mooier te maken? Of zijn er plekken waar u zich zorgen over maakt? Op zaterdag 13 oktober 2018organiseert Natuurmonumenten de Streekconferentie Heelsums Beekdal.

Tijdens deze dag gaat u met 150 andere bewoners en organisaties uit de streek actief in gesprek over uw dromen, zorgen en wensen voor dit karakteristieke landschap ten oosten van Renkum, Heelsum en Wolfheze en ten westen van Doorwerth en Oosterbeek, van de Amsterdamseweg tot aan de Rijn. Niet omdat het allemaal anders moet, wel omdat het nog beter kan. Zeker als de mensen uit de streek zelf ideeën aandragen en de schouders zetten onder het verbeteren van hun landschap. Doet u met ons mee?

Het gebied verbindt de rand van Veluwe met de uiterwaarden van Renkum en Doorwerth. In de 10 kilometer die de beek lang is, doorsnijdt hij een scala aan verschillende landschappen: van de bossen met de eeuwen oude Wodanseiken tot landbouwgrond, uiterwaarden en dorpen als Wolfheze en Heelsum. Er wordt gewoond, gewerkt, gesport, gefietst, gewandeld en gespeeld. Hoe kunnen we samen dit landschap behouden en zo mogelijk nog aantrekkelijker maken?

Hart voor het Heelsums Beekdal

Bewoners vertellen over hun dromen voor het gebied.

In het kort

Wat? Streekconferentie Heelsums Beekdal
Wanneer? 13 oktober 2018
Waar? Hotel Papendal, Papendallaan 3, Arnhem.
Voor wie? Inwoners van het Heelsums Beekdal en de omliggende dorpen

Zie: http://heelsumsbeekdal.nl/

Bekijk trailer

https://youtu.be/1O02sHVoMjs