Zuidwest Veluwezoom
Natuur in de Buurt
zondag18mrt2018

Entente Florale

De website groenwageningen.nl staat online.
Deze website is bedoeld om alle inwoners van Wageningen te betrekken bij de groene activiteiten die op 21 juni - de Groen Wageningen Dag en jurydag van de Entente Florale - en in aanloop naar deze dag worden gehouden.

 

Je kunt vanaf nu je eigen activiteit invullen op de website. Deze worden dan weergegeven in de agenda. Heb je hier vragen bij? Laat het ons weten.
Alle activiteiten komen op een overzichtskaart te staan, met een lijst jullie namen eronder. Wanneer je op een spelt klikt, verschijnt de beschrijving van de activiteit.

 

Is er een nieuwtje over een groen onderwerp in relatie tot je activiteit dat alle Wageningers moeten weten? Dan schrijven wij er een nieuwsbericht over, die verschijnt dan op de homepage.
Ook kunnen we bijzondere groene onderwerpen vermelden in het artikel dat in Stad Wageningen gaat verschijnen.

Twijfel je over een activiteit of heb je ergens hulp of denkkracht bij nodig? Laat het ons weten, we helpen graag de organisatie op gang wanneer dit nodig is.  Kijk bij contact

Gemeente Wageningen doet mee aan Entente Florale 2018.

Entente Florale

Door deelname aan de Nationale Groencompetitie kan Wageningen groene stad van het jaar worden. De jurydag is op 21 juni. Voor deze midzomerdag worden alle groene organisaties in Wageningen uitgenodigd om een groene activiteit te houden. Voor meer informatie over Entente Florale, zie: https://www.vitalegroenestad.nl/Home

Dit jaar geeft de gemeente Wageningen de Operatie Steenbreek ook een steun in de rug

Operatie SteenbreekZie: http://www.operatiesteenbreek.nl/