Zuidwest Veluwezoom
Biodiversiteit
Op
zaterdag20okt201809:30

Werkochtend Japanse Duizendknoop Brigade

herstelwerkzaamheden aan het landgoed van de Pietersberg

Zaterdag 20 oktober zal de Renkumse duizendknoopbrigade deelnemen aan de start van de herstelwerkzaamheden aan het landgoed van de Pietersberg. Achter de villa staan nog duizendknopen die we graag willen verwijderen.  Voor die start zullen ook gemeenteraadsleden worden uitgenodigd om te kijken wat de werkzaamheden zoals die van de duizendknoopbrigade inhouden en worden geïnformeerd op welke manier de gemeente ons werk en dat van het herstel van de Pietersberg kan ondersteunen.
We verzamelen bij de ingang naar de villa op de Pietersbergweg.

Om 9.00 uur ben je welkom voor de toelichting aan de gemeenteraadsleden.

De werkochtenden starten om 9.30 uur en eindigen om 12.30 uur. Voor gereedschap, handschoenen, thee en koffie wordt gezorgd. Als het slecht weer is en de werkzaamheden misschien niet door kunnen gaan, krijgen de mensen die zich per mail hebben opgegeven rond 8.30 uur een mail met de stand van zaken.  

Als u op de werkochtenden aanwezig wilt zijn, meldt u dit dan door een mail te sturen aan renkumseduizendknoopbrigade@outlook.com 

Met vriendelijke groeten,

Henny Tax,
coördinator Renkumse duizendknoopbrigade

Verder herinner ik aan de bijeenkomst op zondag 4 november. Dan  is er van 15.30 uur tot 17.30 uur gelegenheid om als leden van de duizendknoopbrigade nader kennis te maken met elkaar onder het genot van een drankje en een hapje.

Sommigen ontmoeten elkaar regelmatig bij een werkbijeenkomst, anderen werken in stilte aan het verwijderen van de duizendknopen bij hen in de buurt. Het lijkt mij leuk een keer bij elkaar te komen en onze ervaringen zo op het eind van het seizoen uit te wisselen. De bijeenkomst zal worden gehouden in de Beethovenlaan 118 in Doorwerth.
Meld aan renkumseduizendknoopbrigade@outlook.com  voor 1 november of je aanwezig wilt zijn. Zet in de mail ook kort  op welke plaats je duizendknoop verwijdert of in welke groep je actief bent. (Bijvoorbeeld, verwijderen duizendknopen langs de Seelbeek, of Ik doe mee het de groep in Heveadorp.)

Met vriendelijke groeten,

Henny Tax,
coördinator Renkumse duizendknoopbrigade

 

Algemene informatie

zaterdag 20 oktober 2018 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
bij de ingang naar de villa op de Pietersbergweg
Pietersbergweg 19
6862 BT Oosterbeek
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image