Zuidwest Veluwezoom
Biodiversiteit
Op
donderdag04okt201809:30

Werkochtend Japanse Duizendknoop Brigade

Beste leden en belangstellenden van de Renkumse duizendknoopbrigade,

Donderdag 4 oktober is er weer een algemene  werkochtend van de duizendknoopbrigade gepland.  Dan zal gewerkt worden aan het verwijderen van de duizendknoopplanten bij de Graaf van Rechterenweg in Oosterbeek. We hebben hier al eerder planten verwijderd. Dat is ook goed te zien. Er zijn minder en kleine planten terug gekomen. Het lijkt mij goed te proberen deze jonge planten weer weg te halen zodat de duizendknopen hier uitgeput raken. 

We verzamelen op de Graaf van Rechterenweg zoals met de pijl aangegeven op het kaartje onder deze mail.

Let op dat 4 oktober op een donderdag valt. In het verleden gingen we vaak op een woensdag aan de slag. Mensen gaven aan dat ze best wel eens willen komen helpen maar dat de woensdag hen niet schikt. Daarom een keer een werkbijeenkomst op een donderdag.De werkochtend start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Voor gereedschap, handschoenen, thee en koffie wordt gezorgd. Als het slecht weer is en de werkzaamheden misschien niet door kunnen gaan, krijgen de mensen die zich per mail hebben opgegeven rond 8.30 uur een mail met de stand van zaken.  

Als u op de werkochtend aanwezig wilt zijn, meldt u dit dan door een mail te sturen aan renkumseduizendknoopbrigade@outlook.com 

Met vriendelijke groeten,

Henny Tax,
coördinator Renkumse duizendknoopbrigade

Algemene informatie

donderdag 4 oktober 2018 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
Graaf van Rechterenweg
6862AT Oosterbeek
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image