Zuidwest Veluwezoom
Landschap
Op
zaterdag30mrt201909:30

Meewerken met vrijwilligers van Park Bato’s Wijk aan het parkonderhoud

Beste vrijwilligers,

  Het is zo langzamerhand traditie om het seizoen van de werkgroep af te sluiten met een werkochtend in Park Bato's Wijk. We helpen de vrijwilligers van het park dan met het wat grotere onderhoudswerk. Morgenochtend maken we ter voorbereiding een ronde ter vaststelling van de uit te voeren werkzaamheden.   De lente is begonnen en naar verwachting kunnen we zaterdag van aangenaam weer genieten!   Graag tot komende zaterdag en met hartelijke groet,   Albert Smit     en      Thijs van der Velden                                   T 06 53 65 89 50      T 06 23 11 80 23   Verzamelen: aan de Fangmanweg te Oosterbeek bij de ingang van de oude begraafplaats (een minder bekende maar prachtige plek om kennis mee te maken).  

Er wordt gewerkt van 9.30 uur tot 12.30 uur. Iedereen is welkom om mee te helpen, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Minimumleeftijd 14 jaar, jonger in overleg en onder begeleiding.

Gereedschap, werkhandschoenen, koffie en thee worden verzorgd. Er is een aanvullende WA- en ongevallenverzekering. Op werkochtenden zijn we vanaf 8.00 uur mobiel bereikbaar: bijv. bij twijfel over doorgaan vanwege het weer, of als je de weg zoekt.

Bato2

 

Bato3

Op werkochtenden zijn we  vanaf 8.00 uur mobiel bereikbaar: bijv. bij twijfel over doorgaan vanwege het weer, of als je de weg zoekt.

 

Algemene informatie

zaterdag 30 maart 2019 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
Ingang Begraafplaats Fangmanweg Oosterbeek
Fangmanweg
6862 EH Oosterbeek
Nederland
Google Maps image