Zuidwest Veluwezoom
Landschap
Op
zaterdag06okt201809:30

Let Op! Andere Locatie Knotten

Beste vrijwilligers,

  a.s. zaterdag gaan we voor de eerste keer dit seizoen wilgen knotten! Het plan was, om dat te doen bij stal 'Klein Vosdal' in het Heelsums Beekdal. Stalhouder Remco kan deze keer echter niet helpen met het transport van de takken naar de containers; we werken daarom niet bij de manege, maar iets verder oostwaarts in het beekdal. Ons plan vanmiddag de bereikbaarheid van de wilgen te verbeteren door met een bosmaaier bramen en ander ongerief te verwijderen, hebben we moeten uitstellen. De containers van Burgers' staan inmiddels al op de goede plek.   Het belooft zaterdag een prachtige dag te worden en José van der Stap heeft ons uitgenodigd voor de koffie / thee tijdens de pauze en een kop soep na afloop. We rekenen op veel helpende handen. In Burgers' Zoo kijken de dieren al uit naar de aankomst van het frisse snoeisel!  

Graag tot zaterdag en met hartelijke groet,   Albert Smit     en      Thijs van der Velden   T 06 53 65 89 50      T 06 23 11 80 23  

Verzamelen: Hoek Koninginnelaan / Kerkweg te Heelsum bij de speelplek tegenover het kerkje op de heuvel.  

Er wordt gewerkt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Iedereen is welkom om mee te helpen, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Minimumleeftijd 14 jaar, jonger in overleg en onder begeleiding.

Gereedschap, werkhandschoenen, koffie en thee worden verzorgd. Er is een aanvullende WA- en ongevallenverzekering. Op werkochtenden zijn we vanaf 8.00 uur mobiel bereikbaar: bijv. bij twijfel over doorgaan vanwege het weer, of als je de weg zoekt.

Let Op!

 

Algemene informatie

zaterdag 6 oktober 2018 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
bij de speelplek tegenover het kerkje op de heuvel
Koninginnelaan
6866 NL heelsum
Nederland
Google Maps image