Zuidwest Veluwezoom
Landschap
Op
zaterdag15dec201809:30

Heelsums Beekdal werken achter de (voormalige) papierfabriek Schut

 

Het blijft in het Heelsums Beekdal schuiven met de precieze werklocaties. Door omstandigheden hebben we 2 keer niet kunnen knotten bij stal 'Klein Vosdal', waarbij we zijn uitgeweken naar de omgeving van het kerkje; de werkzaamheden zijn daar nu goed bij. 

Het zou voor de hand liggen nu weer te knotten bij de stal. Na overleg met eigenaar Remco Nijzink is besloten, om dat niet te doen. Door activiteiten van de bevers in de Jufferswaard is de waterstand in de Heelsumse beek aanzienlijk hoger dan normaal, waardoor we delen van het terrein slecht kunnen bereiken. We zullen het waterschap vragen, maatregelen te nemen voor verlaging van de waterstand. Alleen op die manier kunnen we de achterstand in het knotten van de bomen terugbrengen.

Komende zaterdag gaan we in het Heelsums Beekdal werken achter de (voormalige) papierfabriek Schut. Bij de schouw blijkt ook daar weer het nodige en noodzakelijke werk te doen. Het weer krijgt de komende dagen een winters karakter: lichte vorst in de nachten. Zorg daarom voor warme kleding, als je komt knotten !

Graag tot zaterdag en met hartelijke groet,

 

Albert Smit     en      Thijs van der Velden

 

T 06 53 65 89 50      T 06 23 11 80 23

 

Verzamelen: Utrechtseweg / viaduct A50 t.p.v. papierfabriek Schut'

de locatie ligt ca. 200 m rechts aan de weg naar landgoed 'De Kamp'

Er wordt gewerkt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Iedereen is welkom om mee te helpen, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Minimumleeftijd 14 jaar, jonger in overleg en onder begeleiding.

Gereedschap, werkhandschoenen, koffie en thee worden verzorgd. Er is een aanvullende WA- en ongevallenverzekering. Op werkochtenden zijn we vanaf 8.00 uur mobiel bereikbaar: bijv. bij twijfel over doorgaan vanwege het weer, of als je de weg zoekt.

 

Algemene informatie

zaterdag 15 december 2018 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
Utrechtseweg / viaduct A50 bij weg De Kamp
Utrechtseweg
6866 NE Heelsum
Nederland
Google Maps image