Zuidwest Veluwezoom
Landschap
Op
zaterdag17nov201809:30

Gebied langs het (Klompen)pad vrijmaken van opschot.

Langs de Heelsumse beek

Beste vrijwilligers,  

Komende zaterdag is het plan om het gebied langs het (Klompen)pad  vrij te maken van opschot. De Heelsumse beek wordt zo (beter) zichtbaar alsook twee vennen Met name die vennen langs de beek verdienen de nodige 'tender loving care'. Eén van de vennen is drie jaar geleden grondig aangepakt en opnieuw uitgebaggerd met behulp van een kraan. Tevens is het ven toen open gekapt, door behoorlijk wat bomen weg te halen. Deze groeien nu opnieuw uit en dat gaan we onder andere zaterdag snoeien.

Het resultaat van het werk komende zaterdag zal goed zichtbaar zijn voor alle wandelaars langs de Heelsumse beek.

Voor als je eens wat anders wilt doen: de werkgroep Beken en Sprengen heeft een oproep gedaan voor het oprichten van een 'bekengroep' in De Kamp: 

zie onderstaande link naar het artikel in Rijn en Veluwe 

 https://www.rijnenveluwe.nl/nieuws/algemeen/568199/handen-uit-de-mouwen-...-

Graag tot dan.  

Met hartelijke groet,   Albert Smit     en      Thijs van der Velden   T 06 53 65 89 50        T 06 23 11 80 23  

Verzamelen: Utrechtseweg / viaduct A50 t.p.v. papierfabriek Schut; aan de gelijknamige weg naar landgoed 'De Kamp' ligt de locatie na ca. 200 m rechts.  

Er wordt gewerkt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Iedereen is welkom om mee te helpen, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Minimumleeftijd 14 jaar, jonger in overleg en onder begeleiding.

Gereedschap, werkhandschoenen, koffie en thee worden verzorgd. Er is een aanvullende WA- en ongevallenverzekering. Op werkochtenden zijn we vanaf 8.00 uur mobiel bereikbaar: bijv. bij twijfel over doorgaan vanwege het weer, of als je de weg zoekt.

 

Algemene informatie

zaterdag 17 november 2018 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
Utrechtseweg / viaduct A50 bij weg De Kamp
Utrechtseweg
6866 NE Heelsum
Nederland
Google Maps image