Zuidwest Veluwezoom
IVN
Vanaf
donderdag21okt202119:30

ALV

Beste IVN 'ers,

Donderdag 21 oktober is de algemene Ledenvergadering van onze IVN afdeling. Jullie hebben de aankondiging voor de vergadering kunnen zien in de Zuidwester en de e-Zuidwester. Sommigen van jullie hebben zich al aan- of afgemeld. Van anderen heb ik nog geen aanmelding ontvangen. Toch stuur ik jullie allemaal deze mail met de agenda omdat ik weet dat jullie in het verleden belangstelling hadden voor de algemene ledenvergadering en de stukken die daarbij horen.

Formeel moeten we de nieuwe statuten laten goedkeuren door de algemene ledenvergadering. Daar kunnen we denk ik zo mee klaar zijn.
Het interessante deel van de vergadering vormen de gesprekken over de plannen met onze landelijke omgeving: de nieuwe omgevingsvisie van de gemeente, de bescherming van de natuur met de recreatiezonering op de Veluwe die de provincie ontwikkelt, de afstemming van de omgevingsplannen rondom het Renkums Beekdal met het Gletsjerparadijs en de plannen voor het ontwikkelen van een wandel en fietsnetwerk op de Veluwe. Wij hebben daar als bestuur wel ideeën bij maar we willen die graag aan jullie voorleggen.

Informatie over de plannen is te vinden op internet.

 recreatiezonering: het projectplan  https://www.gelderland.nl/bestanden/Gelderland/Natuur/DOC_A4_Nota_Neutra...   en het proces  https://sprekend.gelderland.nl/recreatiezonering/default.aspx

omgevingsvisie Renkum: renkum.nl/Bestuur/Actueel/Projecten/Omgevingsvisie                                   omgevingsvisie Wageningen: wageningen.nl/inwoners/Projecten/Omgevingswet

 

De vergadering is in Doorwerth bij Ons Middelpunt  (vroeger de Poort van Doorwerth) op de Mozartlaan vlak bij het winkelcentrum. Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en even gezellig praten met elkaar. Om 19.30 start de vergadering die eindigt om 21.30 uur.

Wanneer je naar de vergadering komt, stuur een mail naar Henny Tax . Dan weet ik hoeveel ruimte en  koffie ik moet reserveren.

Heb je  nog vragen, dan hoor ik die graag.

Hartelijke groeten,

Henny

Concept wijzigingen statutenAgenda ALV IVN ZWVConcept verslag ALV IVN ZWV 2020-09-12Recreatiezones in gemeente Renkum

Algemene informatie

donderdag 21 oktober 2021 - 19:30 tot 21:30
Contactpersoon: