Lid of donateur worden

Wilt u bijdragen aan het behoud van natuur en milieu?
Steun dan nu het IVN Zuid-Kennemerland. Dat kan op twee manieren.

Donateur worden?... Graag!

Draagt u het IVN Zuid-Kennemerland een groot hart toe en wilt u ons financieel steunen? Dat kan! Als donateur betaalt u minimaal € 15,-. U krijgt dan drie keer per jaar het regionale full colourblad De Toorts toegestuurd en bent zo op de hoogte van alle excursies, cursussen, lezingen en andere activiteiten. Met uw donatie helpt u de vereniging zich nog sterker te maken en werkt u mee aan de verbetering van uw eigen leefomgeving.

Lid worden?... Leuk!

Voor minimaal € 21,00 bent u een heel jaar lid van het IVN Zuid-Kennemerland! U wordt dan actief binnen een van de vele werkgroepen. Voor veel activiteiten is geen gedetailleerde natuurkennis nodig, maar inzet en betrokkenheid. Dat geldt bijvoorbeeld voor een bestuursfunctie maar ook voor het ontwikkelen van tentoonstellingen of het helpen verzorgen van de publiciteit. Als lid krijgt u naast het regionale blad De Toorts ook vier keer per jaar het landelijke IVN-magazine Mens en Natuur in huis. Beide boordevol met informatie. En met de mogelijkheid om tegen korting tientallen boeken te kopen. Huisgenoten betalen minimaal € 5,00.

Hoe nu verder?

Wilt u lid worden of donateur? Stuur dan nu een e-mail met uw naam en adres en laat ook weten of u lid dan wel donateur van IVN Zuid-Kennemerland wil worden. Dan regelen wij het verder. Alvast bedankt!!