Zuid-Kennemerland
Natuur in de Buurt
Op
vrijdag13nov202009:30

Werkdag in mooi Middenduin (maar wel in aangepaste vorm...)

Een dag lekker met herfst buiten in de natuur!

Welkom op deze IVN-Natuurwerkdag.

Deze werkdag gaat door natuurlijk met de volgende coronamaatregelen; kleine groep, schoonmaak art. aanwezig, handgel aanwezig, 1,5 m. afstand.    

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert deze werkdag in natuurgebied Middenduin in Overveen. Middenduin is een prachtig natuurgebied van Staatsbosbeheer en heeft een mooie landschappelijke afwisseling met bebost en open duin, steile duinkloven met in de diepte een mooie waterstroom, hellingbossen en chaletachtige huisjes op de duintoppen. 

Samen aan de slag voor natuur en landschap met een groep enthousiaste natuurliefhebbers! We gaan Amerikaanse Vogelkers uitsteken in een bos. Om zo de oorspronkelijke duinflora weer een kans te geven. Verder gaan we de uitzichtheuvel bij de zanderij schoonmaken van allerlei kleine bomen. 

Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen? U bent van harte welkom! Verzamelen om 9.30 uur bij ingang Middenduin aan de Duinlustweg. De werkdag duurt tot 14.00 uur. Zorg zelf voor werkkleding en -laarzen, koffie/thee en lunchpakket. Wij zorgen voor vlaai bij de koffie! Meer informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 of via marcmargriet@hetnet.nl

Natuurlijk houden wij ons aan de corona-maatregelen als bv de 1,5 m afstand. Aanmelden graag via de email. We gaan er een prachtige dag van maken!   
 

Algemene informatie

dinsdag 10 november 2020 - 14:33
Locatie: 
Middenduin
Duinlustweg 12
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image